Telefoane Mobile

HTC One M8i o varianta ieftina a M8

image

HTC One M9 face furori pe internet inainte de lansarea sa la MWC 2015 cu diferite stiri ce vorbesc despre detaliile sale tehnice, poze scapate pe internet si alte zvonuri. Se pare insa ca HTC nu se limiteaza doar la dezvaluirea unui singur terminal mobil, ci se orienteaza si catre clientii cu mai putini bani.

Astfel s-a nascut HTC One M8i, o varianta mai ieftina a lui HTC One M8, ce se aseamana foarte mult cu fratele mai mare insa vine cu o schimbare importanta ce va face diferenta de pret: CPU Snapdragon 615 (MSM8939) cu 2 procesoare impartite in 4 nuclee Cortex-A53 ce ruleaza la o frecventa de 1.7GHz, respectiv 1.0GHz. In rest ecranul este tot de 5″ si rezolutie 1080p, 2GB RAM, difuzoare incorporate BoomSound si slot microSD pentru extinderea memoriei. Pe spate ramane camera de 13MP impreuna cu cea de 2MP formand acea camera duala vestita de pe M8 si un flash dual Led, in timp ce frontal troneaza camera de 5MP. Pe partea de conectivitate avem NFC si bluetooth 4.1. Autonomia telefonului este asigurata de bateria de 3000mAh, iar OS-ul vine cu Android 5.0 si Sense 7.

HTC One M8i va fi disponibil in Europa, China si Asia. Culorile disponibile sunt aceleasi ca si la HTC One M8: gri, auriu si argintiu. Mai multe detalii vom afla luna viitoare la MWC 2015.