Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 va avea o camera inovatoare

B9vx2ptIQAIv8yK

Samsung a postat un video pe canalul sau oficial de twitter in care vorbeste despre camera viitorului smartphone Galaxy S6.

Clipul video vorbeste despre inspiratia obtinuta de o “Viziune Mareata” si o “Privire Noua” asupra urmatorului smartphone Galaxy care nu poate fi decat viitorul Galaxy S6 ce se va lansa la MWC 2015. Clipul scurt de 17 secunde se termina cu imaginea camerei telefonului ceea ce ne face sa credem ca Samsung ne va oferi o calitate superioara in ceea ce priveste experienta foto. Camera se zvoneste ca va avea aproximativ 20MP, va fi capabila sa faca poze de calitate in orice conditii de iluminare (dupa cum declara insusi DongHoon Jang, vice-presedinte senior si sef al Camera R&D Group in cadrul Samsung Electronics) si e foarte posibil sa utilizeze noul API al camerei din Android 5.0.

“Find clarity in darkness” este fraza din poza afisata de acelasi cont de twitter al celor de la Samsung care ne indeamna sa credem ca o poza clara facuta cu viitorul Galaxy S6, chiar si pe intuneric, nu este un lucru imposibil. Acest aspect ne duce cu gandul la doua variante: ori noua camera va beneficia de tehnologia OIS (Stabilizare Optica a Imaginii) care imbunatateste foarte mult calitatea imaginii, ori vom vedea un senzor al camerei mult mai mare capabil sa capteze imagini bune si noaptea.

Este ciudat sa vedem atata reclama bazata pe o singura componenta a unui telefon din partea Samsung, lucru pe care coreenii nu l-au mai facut pana acum. Foarte posibil sa vedem ceva interesant la inceputul lunii viitoare. Asteptam evenimentul MWC 2015 si atunci ne vom putea pronunta in totalitate.