PlayStation Plus
Console,  Stiri

Sony oferta un weekend de acces gratuit la PlayStation Plus

PlayStation Plus

Sony oferta pentru toti utilizatorii de PlayStation4 (PS4): acces gratuit la multiplayer-ul online pentru PS4 din cadrul PlayStation Plus (PS Plus), pentru un weekend intreg, incepand cu ora 08:00, vineri, 13 februarie, pana la ora 08:00, luni, 16 februarie.

Aceasta oferta speciala este disponibila tuturor posesorilor de PS4, fara sa fie nevoie sa fie abonati PlayStation Plus! In cadrul acestei promotii limitate orice utilizator de PS4 poate sa-si masoare fortele cu orice alt jucator de pe glob in cadrul unor jocuri deosebit de populare precum Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V sau EA SPORTS FIFA 15. Pe durata promotiei, utilizatorii vor avea acces si la Share Play. Astfel, jucatorii isi pot invita prietenii sa-i ajute cu jocul sau sa-i provoace la o confruntare, chiar daca prietenul respectiv nu detine jocul.

Peste 10.9 milioane de jucatori beneficiaza deja de valoarea adaugata a serviciului PlayStation Plus, inclusiv de beneficiile exclusive ale multiplayer-ului online pe PS4.

Mai mult, abonatii PlayStation Plus pot descarca lunar cate doua jocuri PlayStation 4, PlayStation 3 si PlayStation Vita, cu care se pot juca gratuit pe toata durata abonamentului. Astfel, abonatii beneficiaza anual de cel putin 24 de jocuri PS4! Oferta recenta de jocuri PlayStation Plus pentru PS4 a inclus Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition si infamous: First Light. Un alt beneficiu al abonatiilor PS Plus este reprezentat de reduceri de pret exclusive in cadrul PlayStation Store si posibilitatea de a stoca salvarile de joc in cloud. Abonamentul PlayStation Plus poate fi achizitionat pentru 31 de lei pe luna. Pentru a economisi,utilizatorii pot opta pentru abonament pe 3 luni la pretul de 67 lei sau abonament pe un an la pretul de 224 lei.