Hardware,  Periferice

Apogee Groove un DAC pentru laptop

image

Este cunoscut ca sunetul analog produs de laptop-uri prin solutiile lor integrate sunt sub nivelul minim de calitate. Cei de la Apogee vin sa repare acest lucru.

O solutie externa de sunet este de preferat cand vine vorba despre sunet produs de un laptop, iar Apogee Groove este exact acest lucru, un device extern ce se alimenteaza la USB si transforma semnalul digital in analog printr-o serie de 4 DAC-uri Quad Sum pe fiecare canal pentru a oferi un sunet de calitate inalta cu distorsiuni minime. Device-ul e foarte mic si portabil, cat un stick usb, si isi face treaba cu varf si indesat. Sunetul analog produs pe 24 bit/192kHz vine transformat din cel digital la o putere de 225mW si 30Ohm oferind un minim de putere oricaror boxe active de putere inalta dar si o fidelitate crescuta pentru casti.

Materialul din care este construit device-ul este aluminiu cu 2 butoane pentru volum incorporate, iar disponibilitatea sa ca si pretul sau raman inca necunoscute, preconizandu-se undeva prin primavara.