Telefoane Mobile

SUHD TV anunta o noua era in lumea televizoarelor Samsung

Samsung SUHD

Noile televizoarele Samsung SUHD lansate de Samsung zilele astea, la CES 2015 vin cu o multitudine de functii noi, interesante, tehnologia de redare SUHD si design-ul curbat, elegant, pentru o experienta de vizionare captivanta. In plus, functiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces usor si rapid la continutul lor preferat.

„Prin spiritul nostru inovator continuam sa depasim limitele divertismentului la domiciliu si sa descoperim noi posibilitati,” a declarat HS Kim, presedinte Visual Display Business, Samsung Electronics. „Indiferent de sursa continutului, Samsung ofera cea mai buna calitate video din industrie si va continua aceasta misiune prin noile televizoare SUHD. Suntem determinati mai mult ca oricand sa oferim o experienta superioara a divertismentului pentru anii ce urmeaza.”

Prin tehnologia nano-crystal prietenoasa cu mediul, dezvoltata de catre Samsung si prin tehnologia de redare SUHD, televizoarele Samsung SUHD aduc inovatii la nivelul contrastului si a luminozitatii, completate de culori excelente, pentru o calitate superioara a imaginii.

Samsung SUHD_2
Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gama extinsa de culori pentru a reda cele mai pure culori. Aceasta tehnologie ofera telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuante ale culorilor decat televizoarele obisnuite. Tehnologia de redare SUHD analizeaza automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afisand in acelasi timp contrastul perfect, pentru imagini cu negru mai intens si o luminozitate de 2,5 ori mai puternica decat televizoarele obisnuite, pentru redarea cat mai exacta a culorilor.

Prin colaborarea cu studioul 20th Century Fox de la Hollywood, Samsung a optimizat continutul digital pentru a corespunde standardelor premium ale calitatii SUHD. Aceasta le permite telespectatorilor sa se bucure de o experienta de vizionare UHD de neegalat.

Samsung SUHD_3
Cel mai recent parteneriat incheiat de Samsung este cu Fox Innovation Lab pentru re-masterizarea mai multor scene ale celebrului film Exodus, special pentru televizoarele SUHD. Rezultatul a fost spectaculos, generand culori mai clare si mai vibrante si scene desprinse din realitate.

In plus, televizoarele Samsung SUHD folosesc tehnologie prietenoasa cu mediul pentru cea mai buna eficienta energetica.

Cand Samsung a lansat modelul curbat in 2013, acesta a schimbat experienta de vizionare din casele telespectatorilor. Inspirat din arta contemporana si din arhitectura, design-ul noilor televizoare are influente moderne si minimaliste.

Televizorul Samsung SUHD JS9500 va avea o rama cu design Chamfer, ce va adauga mai multa adancime ecranului, iar cadrul elegant ii va oferi un aspect artistic atunci cand va fi montat pe perete. Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate, ce ii asigura un design elegant din orice unghi.

Incepand cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care si noul SUHD, vor folosi sistemul de operare Tizen, o platforma open-source care permite dezvoltarea aplicatiilor web standard pentru TV. Datorita Tizen, noua platforma Samsung Smart TV are mai multe functii si le ofera telespectatorilor acces intuitiv pentru o experienta integrata de divertisment, precum si mai multe posibilitati de alegere a continutului ca pana acum.

Samsung SUHD_4
· Noua interfata a Samsung Smart Hub este mai intuitiva, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze mai usor continutul dorit. Este simplificata pentru a afisa cel mai recent continut, precum si recomandari pe baza alegerilor anterioare, intr-o singura fereastra, pentru si mai multe optiuni de divertisment.

· Prin Quick Connect, televizoarele Samsung Smart recunosc automat smartphone-urile Samsung, odata ce sunt conectate prin tehnologia BLE (Bluetooth Low Energy). Utilizatorii pot impartasi continut video de pe smartphone-urile Samsung pe Smart TV printr-un singura apasare a unui buton. De asemenea, acestia se pot uita la continut TV pe dispozitivele mobile, fara a avea nevoie de aplicatii sau pre-setari complicate.

· Telespectatorii vor putea viziona filme UHD si emisiuni de la furnizori precum Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO. In plus, Samsung a dezvoltat un nou serviciu de descarcare de filme UHD prin UHD Video Pack in parteneriat cu M-GO, un serviciu premium TVOD, o colaborare intre Technicolor si DreamWorks Animation. Acest serviciu de descarcare se aliniaza standardelor SCSA (Secure Content Storage Association). In 2015, acest serviciu le va oferi telespectatorilor continut de cea mai buna calitate pentru televizoare Samsung SUHD si UHD.

Samsung Sports Live le permite utilizatorilor sa vizioneze in timp real meciuri si sa acceseze in acelasi timp, pe acelasi ecran, informatii si statistici despre jucatori si echipe. Samsung a incheiat parteneriate cu marile companii de jocuri pentru un catalog variat de jocuri sportive

· Samsung introduce si platforma proprie Milk Video permitandu-le utilizatorilor sa descopere, sa adune si sa impartaseasca cel mai bun continut video de pe internet. Milk Video este o galerie a celor mai populare si interesante videoclipuri de pe internet, oferindu-le utilizatorilor acces la continut premium de la aproximativ 50 de parteneri.
· Utilzatorii de televizoare Samsung Smart se pot trezi mai usor dimineata cu Briefing on TV. Televizoarele Samsung Smart pot functiona si pe post de alarma si se sincronizeaza cu dispozitivele mobile Samsung, pentru a porni si a afisa informatii importante precum timpul, vremea si calendarul pe un ecran mare.

· Platforma Samsung bazata pe Tizen face ca televizoarele Samsung Smart sa faca parte dintr-un ecosistem de continut mult mai vast, ce permite colaborarea cu un numar mare de parteneri pentru flexibilitate si acces.
· Compatibilitatea Tizen cu alte dispozitive face ca televizoarele Samsung Smart sa fie centrul de control al oricarei Smart Home. Noul Samsung Smart TV cu Tizen ridica standarde pentru viitoarele televizoare smart, redefinind experienta de divertisment.

Samsung va oferi trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 si JS8500, cu noua dimensiuni de ecran, cuprinse intre 48 si 88 inci, pentru ca telespectatorii sa se poata bucura de cea mai buna experienta Tv specifica nevoilor lor.