Telefoane Mobile

Dell anunta noutati in gamele XPS, Alienware, Inspiron

Inspiron 23 AIO Touch Desktops with Peripherals

La CES 2015, Dell lanseaza cel mai bun portofoliu de dispozitive pentru consumatori din istoria companiei cu noile Dell XPS 13, XPS 15, Alienware 15 si 17, Inspiron cu ecran tactil 4k Ultra HD optional si Dell UltraSharp 34. Dell a anuntat lansarea unui portofoliu extins de dispozitive caracterizate prin materiale premium, finisaje fine si cu cele mai noi tehnologii pentru gamele de produse XPS, Alienware, Inspiron si pentru familiile de ecrane.

“Noile produse anuntate ridica stacheta din cadrul fiecarei categorii prin intermediul stilului, substantei si solutiilor software pe care clientii le pot obtine doar de la Dell”, a declarat Sam Burd, vice president, Client Solutions Product Group, Dell. “Indiferent daca utilizatorul este gamer, in permanenta miscare sau achizitioneaza un laptop sau un desktop pentru utilizarea de zi cu zi, Dell isi construieste produsele pe baza caracteristicilor si a functionalitatilor de care clientii au nevoie”.

XPS 13 si 15: Crestere a experientei de interactiune cu computerul la un alt nivel
Familia de dispozitive XPS a fost intotdeauna proiectata ca sa reprezinte cel mai bun echilibru intre forma si functie. Dell XPS 13, cel mai mic laptop de 13 inci din lume, cu un ecran care practic nu cunoaste limite si care are forta de a executa lucrurile pana la capat oriunde. Dotat cu sistem de operare Windows 8.1, XPS 13 este proiectat pentru a fi notebook-ul cu cele mai bune performante din clasa lui de dimensiuni, incorporand bateria cu cea mai lunga durata de viata din clasa notebook-urilor de 13 inci, cu pana la 15 ore de rulare continua pentru o singura incarcare. Ecranul optional UltraSharp Quad HD+ infinity, cu margini de 5,2 milimetri, dispune de un numar incredibil de 5,7 milioane pixeli, astfel incat filmele si prezentarile rulate debordeaza de culori vii si detalii precise. Procesoarele Intel Core de generatie 5 si discurile solid stat confera performante si rapiditate a raspunsului la comenzi, iar factorul de forma remarcabil de usor incepe de la 1,18 kg . Conectarea in plina miscare n-a fost niciodata atat de usoara din punct de vedere al efortului.

XPS 13 Ultrabook Touch Notebook

XPS 15 continua sa depaseasca asteptarile, furnizand culori si rezolutii extraordinare prin intermediul unui nou ecran tactil UltraSharp 4K Ultra HD. Dispunand de peste opt milioane de pixeli, optiunea de ecran 4K Ultra HD inseamna afisajul cu cea mai mare rezolutie disponibila astazi pe un laptop de 15 inci. Culorile bogate, saturate, si caracteristica de stralucire inclusa permit utilizatorilor sa vada mai mult continut si sa se bucure de detalii mai fine, fapt care face echipamentul perfect pentru vizionarea de filme, consumul de continut web sau editarea de poze si filme, totul fiind incununat de performantele de putere si factorul de forma ultrasubtire, caracteristice pentru XPS 15.

“Am trecut recent de la un MacBook Pro la Dell XPS 13 si afirm ca n-as fi putut face o alegere mai fericita”, a declarat Scott Stedman, fondator Northside Media Group. “Ecranul tactil schimba regulile de joc si a transformat modul meu de lucru. imi permite sa pendulez intre dezvoltarea afacerii mele si activitatea de design in cursul unei zile de lucru. Chiar daca eu sunt responsabil de partea operationala si de crestere a afacerii, in acest moment suntem cu totii implicati profund in dezvoltarea de produs pentru o noua aplicatie web programata pentru lansare in 2015, iar XPS mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a naviga intre responsabilitati diferite”.

Alienware 15 Non-Touch Notebook
Alienware 15 si 17: Excelenta experienta de gaming in miscare, grafica de clasa desktop acasa
Laptop-urile Alienware 15 si 17, bazate pe Windows, reprezinta cei mai noi membri ai celei mai impresionante familii de sisteme de gaming din lume. Ambele sisteme incorporeaza cele mai noi tehnologii de gaming, inclusiv procesoare quad-core Intel Core i7 optionale si grafica NVIDIA GTX 980m, si sunt compatibile cu inovatorul Alienware Graphics Amflifier. Noile Alienware 15 si 17 sunt ambele cu 20% mai subtiri decat modelele precedente si dispun de componente care ofera performante la nivele maxime fara fortare. Notebook-urile permit cardurilor grafice care opereaza la nivel de consum de putere de 100% sa livreze performante grafice maxime atunci cand un gamer are nevoie de ele. Modelele Intel Core i7 ajung chiar sa creasca automat frecventa interna de lucru atunci cand laptopul este conectat la un echipament Alienware Graphics Amplifier (vandut separat).

Noile laptop-uri Alienware 15 si 17 sunt potrivite nevoilor oricarui gamer si sunt proiectate pentru performanta si gaming scalabil, indiferent ca sunt folosite acasa, prin intermediul Alienware Graphics Amplifier care sa alimenteze un centru de comanda, sau in miscare, in conditii de intreceri cu nivele mari de cadre pe secunda (FPS).

“Parteneriatul meu cu Alienware imi permite sa imi amplific viziunea inovatoare, atat in studio, cat si pe scena”, a spus Morgan Page, DJ si producator american de muzica progresiva si electro-house. “in studio, ma bazez pe puternicele sisteme Alienware ca sa fortez limitele productiei audio digitale, iar spectacolele mele live includ imagini 3D care invaluie ascultatorul intr-o experienta audio/video coplesitoare, stimulata de puterea fara rival a graficii Alienware. Cu ajutorul noilor laptop-uri 15 si 17, voi putea sa duc productiile mele audio si video la nivele fara precedent”.

Inspiron 15 Touch Notebook

Dell Inspiron seria 7000 si 5000: PC-uri elegante cu noi caracteristici inovatoare
Familia Dell Inspiron anunta lansarea unei noi suite de oferte remarcabile, care include laptop-ul din seria Inspiron 15 7000, cu sistem de operare Windows, receptor al premiului 2015 CES Innovation Award. Seria Inspiron 15 7000 se lanseaza la CES cu noi procesoare Intel Core din generatia 5 si optiune de ecran tactil 4K UHD – ecranul cu cele mai bune caracteristici de contrast si stralucire oferite vreodata de un produs Inspiron. Ecranul 4K Ultra HD ofera utilizatorilor o experienta vizuala foarte clara, reala si cuprinzatoare, fapt care face aceste dispozitive ideale pentru urmarirea filmelor, editarea de fotografii sau de materiale video in plina miscare. Designul subțire si usor al notebook-ului ultra-mobil din seria Inspiron 15 7000 permite utilizatorului sa ia cu el in orice deplasare proiectele personale 4K si de divertisment.

De asemenea, Dell lanseaza noua camera Intel RealSense 3D Camera Front F200 pentru desktop-ul Inspiron 23 All-in-One. Aceasta camera 3D stimuleaza noi moduri de interactiune in domeniile gaming, divertisment, colaborare si generare de continut, permitand utilizatorilor descarcarile dintr-o biblioteca de aplicatii noi din cadrul Intel App Showcase, cu ajutorul carora se pot fructifica capabilitatile de sesizare a adancimii cu care este inzestrata camera. Utilizatorii se pot juca cu gestica in cadrul acestor aplicatii cuprinzatoare si pot folosi camera Intel RealSense 3D Camera Front F200 pentru scanari 3D si tipariri 3D .

Seria Inspiron 15 5000 dispune de noile procesoare Intel Core de generatie 5 pentru performante remarcabile, precum si de o durata de viata a bateriei de aproape opt ore, totul fiind ambalat intr-un factor de forma zvelt si usor, de doar 22,7 mm si 2,68 kg.

Laptop-urile din seriile 5000 si 7000 dispun, de asemenea, de tehnologie de afisare TrueColor pentru o claritate vizuala exceptionala si redarea fidela a culorilor, fapt care permite ca filmele sa arate exact asa cum a fost intentia regizorului, iar fotografiile sa arate asa cum arata peisajul atunci cand au fost facute. Tehnologia TrueColor ofera mai multe profiluri posibile, fapt care permite utilizatorului sa modifice temperatura de culoare, vibratia si tonul afisarii, oferindu-i acestuia, totodata, abilitatea de a ajusta culorile pentru a compensa efectele speciale ale luminii (florescenta, incandescenta etc.) la folosirea laptop-ului. Produsele din ambele serii, 5000 si 7000, dispun de noi touchpad-uri Dell de precizie pentru procedee continue precum netezirea, micsorarea si marirea de imagini, fapt care confera utilizatorilor o experienta remarcabila de tip ecran tactil neted si reactiv.

UltraSharp 34 U3415W Monitor

Monitorul Dell UltraSharp 34: Fiecare clipa poate fi vazuta, simtita si traita
Lansat in premiera la Pax Prime in august 2014, monitorul curbat Dell UltraSharp 34 U3415W este de acum disponibil. Utilizatorii vor accesa noi dimensiuni ale gamingului si lucrului cu sarcini simultane multiple prin intermediul unui ecran curbat, panoramic si cuprinzator care invaluie simturile cu o deosebita rezolutie WQHD. Masurand 34 de inci, cu un raport vizual de 21:9, U3415W dispune de dimensiunile ideale pentru un monitor curbat. Ecranul curbat optimizeaza campul vizual si minimizeaza miscarile globului ocular, astfel oferind o experienta vizuala mai confortabila decat un ecran plat. Sunetul bogat emis de puternicele difuzoare integrate de 18W transporta utilizatorul si mai profund in universul digital, in vreme ce caracteristicile de conectivitate asigura suport pentru dispozitive multiple care sa fie legate la ecranul masiv.
Preturi si disponibilitate
• XPS 13 va fi disponibil in anumite tari din EMEA din 20 ianuarie, la preturi incepand cu 1099 GBP/1399 EUR. Developer Edition va fi disponibil in anumite țari din ianuarie, la preturi incepand cu 1199 GBP.
• XPS 15 cu ecran 4K Ultra HD va aparea in curand, la preturi incepand de la 1449 GBP/1849 EUR.
• Alienware 15 va fi disponibil in anumite tari din EMEA din 7 ianuarie, la preturi pornind de la 1199 GBP/1499 EUR.
• Alienware 17 va fi disponibil in anumite tari din EMEA din 7 ianuarie, la preturi pornind de la 1399 GBP/1749 EUR.
• Seria Inspiron 15 5000 va fi disponibila incepand cu 20 ianuarie, la preturi care pornesc de la 479 GBP/629 EUR.
• Seria Inspiron 15 7000 va aparea in curand la preturi care pornesc de la 749 GBP/949 EUR.
• Modelul Inspiron 23 All-in-One cu camera Intel RealSense va fi disponibil incepand cu 20 ianuarie, la preturi pornind de la 929 GPB.
• Monitorul Dell UltraSharp 34 este disponibil de acum, la un pret de 729 GBP /899 EUR.