Telefoane Mobile

Ce zici de LG G Flex 2?

IMG_0146.JPG

Ultima lansare – LG G Flex 2 – anunta un design frumos, un smartphone mai mic, mai puternic si mai rezistent! LG arata inovatie an de an si anul acesta vine cu o imbunatatire a G Flex-ului de anul trecut, sustinand astfel ca merita sa indraznesti in a experimenta cu noi gadget-uri neconventionale.

Acolo unde G Flex era prea mare pentru o utilizare ergonomica si cu o rezolutie prea mica pentru ochiul utilizatorului, iata ca LG imbunatateste si reduce ecranul lui LG G Flex 2 la 5.5″ (de la 6″ initial) pentru o utilizare mai usoara si rezolutie de 1080p pentru o vizualiare perfecta pe ecranul OLED. Partea interesanta abia acum vine, LG a ales un plastic special pe noul LG G Flex 2, mai exact este vorba despre un plastic care se auto repara in urma zgarieturilor in maxim 10 secunde! Astfel se asigura o longevitate crescuta a device-ului si nu iti mai bati capul cu carcase de protectie.

IMG_0147.JPG

LG nu a facut rabat nici pe partea de rezistenta a device-ului, introducand mai mult plastic la interior pentru a atenua mai usor socurile si a montat o sticla speciala pentru ecran, un Gorilla Glass 3 pe care a tratat-o pentru a-i conferi o rezistenta cu inca 20 de procente mai mare, numind-o Dura-Guard Glass.

OS-ul telefonului este evident, Android 5 Lollipop cu UI specific LG, aplicat peste. Sistemul lui LG G Flex 2 ruleaza foarte bine si fara probleme, datorita suportului oferit de procesorul intern Snapdragon 810 si cei 2 sau 3GB RAM in functie de model.

Camera lui LG G Flex 2 incorporeaza un senzor de 13MP, ca si cea din LG G3, si o baterie similar de 3000mAh. Restul inculpatilor sunt prezenti: wifi de viteza mare, retea 4G, bluetooth 4.1, NFC, flash dual tone.

Un telefon nou, puternic si robust, foarte atractiv, cu un pret mai mare decat LG G3.

Merita oare investitia? Voi ce ziceti?

IMG_0148.JPG

IMG_0149.JPG

IMG_0150.JPG

IMG_0151.JPG

IMG_0152.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0155.JPG