HTC Desire 620
Telefoane Mobile

HTC Desire 620, succesorul modelului HTC Desire 610

HTC Desire 620
HTC a lansat HTC Desire 620, succesorul modelului HTC Desire 610. HTC Desire 620 este un smartphone 4G cu specificatii mid-range. Fie ca iti place sa urmaresti clipuri video, sa rasfoiesti galerii de fotografii sau sa actualizezi paginile de pe retelele de socializare, Desire 620 iti aduce o experienta de divertisment impresionanta.

Imaginile si clipurile video pot fi vizualizate pe ecranul Super LCD de 5 inch, cu rezolutie HD, in timp ce agregatorul de informatii BlinkFeed iti permite sa fii la curent cu cele mai noi stiri din social media.

Pentru a surprinde fiecare scena, fotografie de grup sau autoportret in cel mai mic detaliu, HTC Desire 620 dispune de o camera principala de 8 MP si o camera frontala de 5 MP cu autofocus si functie de fotografiere in rafala. Optiunea de inregistrare video la calitate 1080p cu ambele camere transforma noul model intr-un telefon ideal pentru convorbiri video cu prietenii si familia.

Mihai Nodea, Country Manager pentru Romania, Ungaria si Moldova, HTC: “Noul model HTC Desire ofera tot ce e mai bun in ambele sfere, imbinand un design proaspat si modern cu un procesor puternic si conectivitate super-rapida. HTC Desire 620 este alegerea perfecta pentru iubitorii de divertisment care isi doresc un smartphone accesibil, performant, si cu un design remarcabil.”

Desire 620 dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1,2 GHz , 1GB de RAM si 8 GB memorie interna ce poate fi extinsa prin slotul microSD si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 impreuna cu interfata HTC Sense 6. La redarea sau descarcarea emisiunilor TV sau clipurilor video preferate, suportul pentru retelele 4G LTE ofera viteze de descarcare de 150 mbps.

HTC Desire 620 vine in variantele de culoare Marble White si Tuxedo Gray si va fi disponibil in Romania in primul trimestru din 2015.