lenovo vibe x2
Telefoane Mobile

VIBE X2 primul smartphone din lume cu design multistratificat

lenovo vibe x2

Lenovo a lansat astazi in Romania noul telefon VIBE X2, prezentat pentru prima data la nivel global la IFA Berlin in septembrie 2014. VIBE X2 este un smartphone extrem de usor si subtire, cu un design multistratificat si o performanta remarcabila datorata noului procesor MediaTek MT6595m 4G LTE True8Core si unei serii de accesorii inovatoare.

Vibe X2

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone din lume cu design multistratificat, care iese in evidenta prin stilul proaspat si inovator. Pentru a-l asorta la stilul personal, consumatorii pot alege din patru palete indraznete de culori, dominate de alb, rosu, auriu si gri inchis.

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone care foloseste procesorul MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core, special conceput pentru a livra performanta la un nivel impresionant. Procesorul este prevazut cu o tehnologie de economisire a energiei care prelungeste autonomia telefonului si asigura o rulare impecabila a celor mai solicitante aplicatii precum jocurile sau vizionarea de filme HD. Pentru o experienta multimedia perfecta, procesorul face echipa cu un ecran FHD de 5 inci cu unghi larg de vizionare.

Lenovo VIBE X2 este prevazut cu doua camere avansate, asistate de multiple optiuni de fotografiere si de editare. Aceasta tehnologie le ofera utilizatorilor posibilitatea de a face poze si filme de inalta calitate. Utilizatorii isi pot face selfie-uri cu camera video de 5MP-wide prevazuta cu declansare prin gesturi. Camera foto din spate are 13MP, auto-focus si este echipata cu un senzor de iluminare si cu un flash LED care permite realizarea de fotografii clare si stralucitoare. VIBE X2 are o generoasa capacitate interna de stocare de 32GB.

Pentru a personaliza si amplifica experienta mobila, Lenovo prezinta doua noi accesorii inovatoare cunoscute sub numele VIBE Xtensions: VIBE X2 Battery si VIBE X2 Speaker. Extensiile VIBE Xtension1 (distribuite separat) se ataseaza printr-o singura miscare, ca un al patrulea layer al telefonului. X2 Battery, foarte subtire, de numai 5.1mm, protejeaza telefonul si ii extinde autonomia cu pana la 75 de procente. X2 Speaker este un difuzor atasabil creat de JBL, care ofera o experienta audio mult imbunatatita pentru muzica sau filme si se transforma intr-un stand util pentru utilizarea hands-free sau pentru conferinte telefonice.

“Varful de gama al smarthpone-urilor Lenovo, Vibe X2 este creat pentru a rezona cu vibratia unica a fiecarui moment din vietile noastre. Telefonul este o bijuterie tehnologica, in aceeasi masura in care este o declaratie de stil. Noul smartphone este dovada clara a faptului ca Lenovo este un game-changer in zona premium a dispozitivelor mobile si ca va influenta industria in ansamblu, prin inovatii si produse exceptionale, asa cum a facut deja in piata laptopurilor si a tabletelor la nivel global,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania si Bulgaria.

Specificatii
Lenovo VibeX2 cantareste doar 120 g si are un ecran capacitiv 5.0″ Full HD IPS de 1920×1080 px, cu 16 milioane de culori. Camera din spate are 13 MP, auto-focus si flash LED. Cea frontala are 5 MP. Pe telefon ruleaza sistemul de operare Android™ KitKat v4.4, asistat de puterea exceptionala a noului procesor MediaTek 6595m 2.0 GHz3 4G LTE True8Core™ si de memoria de 2GB RAM si 32GB ROM. Bateria are 2300 mAh iar conectivitatea include tehnologiile LTE (4G), 3G, HSPA, WiFi, 2G (GSM), Bluetooth.

Lenovo VIBE X2 va fi disponibil in Romania incepand cu 1 decembrie, la pretul de pornire de 1800 RON.