Octavian Pantis
Stiri

5 sfaturi de time management cu Samsung Galaxy Note 4 si Octavian Pantis

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 este smartphone-ul care, prin functiile avansate de multitasking, ii ajuta pe utilizatori sa fie mai eficienti, sa rezolve sarcinile mai rapid si sa aiba mai mult timp pentru cei dragi.

Ecranul Super AMOLED Quad HD (2560×1440) de 5,7 inci creste lizibilitatea unui text sau a unei imagini cu pana la 25%, imbunatatind astfel experienta de vizionare. Prin functia Multi Window, utilizatorii pot deschide doua aplicatii concomitent pe ecranul telefonului si pot beneficia de mai multa libertate cu Pop-up View, care permite repozitionarea si redimensionarea aplicatiilor si paginilor deschise, pentru a naviga mai usor intre ele. In plus, noul S Pen ofera o utilizare mai simpla a Air Command, alaturi de alte functii intuitive cum ar fi Action Memo, Screen Write, Image Clip si Smart Select, care ofera posibilitatea de a crea si salva continut mult mai usor. Noua functie Smart Select va permite sa adunati continut din diverse locuri si sa impartasiti cu usurinta.

„Samsung introduce pe piata dispozitive menite sa imbunatateasca vietile oamenilor, iar Galaxy Note 4 a fost dezvoltat pentru a se plia pe nevoia noastra de a fi productivi, dar si creativi. Avem mai putin timp liber si tot mai multe activitati de indeplinit, iar Samsung Galaxy Note 4 ne ajuta sa ducem la bun sfarsit toate aceste sarcini, pentru a avea timp de lucrurile importante”, a declarat Alexandru Costache, Retail Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Cat de mult ne poate ajuta un smartphone sa fim mai eficienti?

Octavian Pantis, time management specialist, este de parere ca toate functiile oferite de smartphone-urile de top sunt extrem de avantajoase atunci cand vine vorba de organizarea timpului si a activitatilor. El ofera cinci sfaturi care ajuta la imbunatatirea organizarii activitatilor, dupa cum urmeaza:

1. Noteaza mult – de la remindere, la liste de cumparaturi si idei care va vin pe parcurusul zilei. Eliberati-va memoria de toate aceste lucruri, astfel va veti concentra mai usor la activitatile importante.

2. Pastrati-va telefonul aerisit – Pentru a nu pierde prea mult timp cautand aplicatii in telefon, tineti-va pe prima pagina aplicatiile pe care le folositi in fiecare zi, si in plan secund cele pe care le folositi mai rar. Exista si o categorie de aplicatii pe care le puteti instala doar atunci cand aveti nevoie de ele – spre exemplu, aplicatiile de travel, care pot incarca telefonul inutil atunci cand nu calatorim.

3. Grupati informatiile pe categorii – Listele cu lucruri pe care trebuie sa le faceti, listele de cumparaturi si listele de persoane care trebuie contactate, toate v-ar simplifica viata daca ar fi ordonate in categorii separate, si nu laolalta. Acelasi lucru se aplica si la inbox-uri, calendare, notite sau chiar aplicatii.

4. Reduceti cat mai mult notificarile pe care le primiti pe telefon – Fie ca e vorba de e-mail, mesaje text sau notificari de pe retelele sociale, ele reprezinta o intrerupere. Oamenii spun adesea ca sunt intrerupti din munca lor prea des, dar intreruperea nu e data de altii, ci chiar de fiecare utilizator. Voi sunteti cei care au activat notificarile si tot voi sunteti cei care decid ce e important pentru voi. Cu siguranta nu e nevoie sa raspundeti imediat fiecarui e-mail sau mesaj.

5. Folositi camera foto nu doar pentru fotografii, ci si pentru a retine alte informatii – Puteti fotografia chitante, notite din timpul intalnirilor, carti de vizita si alte informatii pe care le puteti salva in telefon. Astfel, le veti avea pe toate in acelasi loc si nu va va mai fi teama ca le pierdeti.

„Smartphone-ul poate fi un asistent personal extrem de valoros. Te poate ajuta sa-ti atingi obectivele si sa fii productiv, mai mult decat orice alt accesoriu pe care l-ai folosit vreodata, mai mult decat orice agenda, chiar mai mult decat calculatorul. Totul este sa stii sa strunesti toate facilitatile smartphone-ului, sa le setezi in asa fel incat sa lucreze pentru tine,” a declarat Octavian Pantis, time management specialist si managing director la TMI Romania.

Samsung Galaxy Note 4 le ofera utilizatorilor si o gama variata de metode rapide de a lua notite, integrata in aplicatia Samsung S Note, care face ca sarcinile zilnice sa poata fi rezolvate mai rapid si mai simplu. In plus fata de tastat si scris, functia inovatoare Snap Note le permite acestora sa fotografieze notitele pentru ca apoi sa le transforme intr-un S Note.