X1 Xtreme mini
Telefoane Mobile

X1 Xtreme mini un smartphone mini si performant

X1 Xtreme mini

Allview a lansat astazi varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme, in Editie Limitata.

Smartphone-ul este mini doar in ceea ce priveste dimensiunile, specificatiile fiind asemanatoare cu cele de pe X1 Xtreme.

„X1 Xtreme mini este un smartphone in editie limitata, lansat cu ocazia implinirii a 10 ani Allview. Acesta atrage atentia atat prin designul reusit cat si prin performanta datorata componentelor de top, fiind dedicat persoanelor care isi doresc un smartphone de dimensiuni mai mici si caracteristici de ultima ora.” a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Noul smartphone X1 Xtreme mini are un ecran IPS de 4,7 inch cu rezolutie Full HD si o densitate a pixelilor de 469 ppi. Ecranul de 4,7 este produs de Sharp si rezistent la zgarieturi si socuri datorita stratului de sticla Gorilla Glass 3.

La fel ca si fratele sau mai mare X1 Xtreme mini foloseste acelasi procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 MSM8274 cu frecventa de 2,15 GHz insotit de solutia grafica Adreno 330 si pastreaza de asemnea cele doua camere de 16 MP si 4MP. Singurele diferente dintre X1 Xtreme si varianta mini sunt pe partea de memorie, astfel memoria interna a fost redusa de la 32GB la 16GB iar memoria de RAM a fost redusa de la 3GB la 2GB.

Bateria SDI de 2200 mah a smartphone-ului X1 Xtreme mini asigura o capacitate cu pana la 30% mai mare fata de bateriile obisnuite cu aceeasi dimensiune si ofera pana la 11 ore de convorbire. Device-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass si Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).

Spatele din aluminiu al fiecarui smartphone achizitionat de catre utilizatori va fi personalizat prin gravura cu textul preferat, serviciu oferit gratuit de catre Allview. X1 Xtreme mini este disponibil in doua nuante metalizate, argintiu si verde.

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 1299 lei.