Portege Z20t
Laptopuri

Toshiba Portege Z20t laptopul-tableta creat pentru mediul de afaceri

Portege Z20t

Toshiba a lansat noul Portege Z20t – un laptop premium detasabil de 31.75 cm (12.5”) si tableta, creat pentru mediul de afaceri.

Dispozitivul ultra-portabil este optimizat pentru utilizatorii de business avansati cu o varietate de caracteristici pentru productivitate si securitate, plus puternicele noi procesoare Intel Core M, care suporta atat crearea de continut, cat si consumarea acestuia, cu usurinta. Cu o durata extra de viata a bateriei, pana la 16 ore , un sasiu usor si desing subtire si elegant, avansatul Portege Z20t este pregatit pentru viata profesionala – fie ca se afla in birou sau in afara acestuia.

Eric Cariou, Vicepresedinte B2B PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH, declara: “Portege Z20t reprezinta o realizare tehnologica remarcabila si furnizeaza tot ce un om de afaceri modern ar putea avea nevoie pentru o experienta mobila completa. Construit pentru utilizatorii din mediul de afaceri, Portege Z20t este un dispozitiv subtire si usor, fie ca e utilizat in modul laptop sau tableta, ce satisface caracteristicile de securitate si management IT care sunt cruciale pentru orice organizatie din mediul complex de afaceri al zilelor noastre.”

Cu un design optimizat si o serie larga de caracteristici pentru utilizarea profesionala flexibila, Portege Z20t este companionul fundamental pentru oamenii de afaceri. Optiunea Wacom digitizer ofera recunoastere a scrisului de mana pentru ca utilizatorii sa poata lua notite si sa deseneze diagrame rapid si cu claritate, in sedinte, si sa le stocheze intr-un slot dedicat pe tableta, pentru a minimiza sansele pierderii lor.

Creat ca laptop, dar la fel de impresionant si in modul tableta, Portege Z20t este echipat cu un doc reversibil ce permite montarea inversa a tabletei, permitand utilizarea ca dispozitiv pentru prezentari catre un grup mai mare de persoane. Andocata, tableta beneficiaza de durata mai mare de viata a bateriei si optiuni suplimentare de conectivitate pe tastatura. Pentru confort si usurinta utilizarii, tableta poate fi detasata cu o singura mana cu mecanismul simplu de atasare.

Portege Z20t are si un display touch IPS Full HD ce ofera detalii clare si vii, cu unghiuri largi de vizualizare, in cazul in care mai multi utilizatori doresc sa vada continutul de pe ecran. Finisajul mat al ecranului este perfect pentru utilizarea de business prin reducerea reflexiilor, permitand utilizarea sub luminile din birou sau chiar in aer liber. Functionalitatea si productivitatea sunt imbunatatite prin includerea unei tastaturi iluminate, rezistenta la stropire , pentru utilizarea in medii slab luminate, si un design al tastelor pentru folosire usoara si confortabila. In plus, are Accupoint integrat ce ofera o alternativa pentru clickpad-ul mare, pentru acuratete crescuta.

Cand este utilizat ca laptop, durata de viata a bateriei este de pana la 16 ore1 prin combinarea incarcarii atat in tableta, cat si in tastatura – ideal pentru utilizarea pe timpul zborurilor lungi sau oricand nu ai posibilitatea de a reincarca.
Daca este utilizat ca tableta, bateria va permite o utilizare pe tot parcursul programului de lucru, pana la 8 ore1. Cantarind de la doar 799 g si cu o grosime de doar 8.8 mm in modul tableta sau de la 1.59 kg in modul laptop, Portege Z20t este de asemenea incredibil de portabil data fiind performanta de calcul inclusa.

Puternicul Portege Z20t este echipat cu procesoare Intel® Core™ M ce ofera o combinatie optima intre durata de viata a bateriei si performante de top, intr-un singur dispozitiv. Prin includerea acestor procesoare si a tehnologiei Toshiba, Portege Z20t este incadrat intr-un sasiu fara ventilator, cu finisaj negru premium, ce functioneaza silentios.

Portege Z20t include un SSD de pana la 256 GB si pana la 8 GB memorie LPDDR3, pentru reactivitate excelenta si abilitatea de a procesa cu usurinta mai multe activitati. Echipat cu grafica Intel® HD, utilizatorii de business vor putea folosi acest dispozitiv rapid, practic, dar totusi captivant, la birou sau in deplasare.

Portege Z20t ofera un numar de caracteristici avansate create pentru a pastra in siguranta datele critice ale unei afaceri, prin includerea suitei Toshiba EasyGuard. Trusted Platform Module (TPM) pastreaza in siguranta datele stocate local, in timp ce Intel® Active Management Technology (AMT) permite departamentului IT sa monitorizeze, sa mentina, sa repare, sa faca actualizari si imbunatatiri dispozitivului, de la distanta. Fiecare model a trecut numeroase teste riguroase pentru a intruni standardele de calitate Toshiba – inclusiv HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) realizat de institutul german independent de testare, TÜV Rheinland, cum ar fi caderea de la 76 cm. Un port Kensington este disponibil pentru a securiza tastatura pe birou sau pe alte puncte fixe si asigura imposibilitatea de a detasa tableta chiar si cand e andocata.

Fie ca se afla intr-o mare corporatie sau o afacere mica, Portege Z20t este usor de gestionat cu ajutorul optiunilor avansate de management ce includ System Center Configuration Manager (SCCM), Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) si Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Portege Z20t ofera optiuni extinse pentru conectarea la toate perifericele de care un utilizator de business ar putea avea nevoie, indiferent de modul in care e utilizat. In modul tableta, are incluse un port micro HDMI® , un port micro USB si un slot microSD pentru conectarea la ecrane aditionale si transfer rapid de date. Odata cu atasarea tastaturii, utilizatorii se pot bucura de conectivitate suplimentara, fara necesitatea adaptoarelor suplimentare, prin selectia de porturi de dimensiuni normale ce include RGB, HDMI®, GBit LAN si 2 x USB 3.0. Portege Z20t permite de asemenea conectarea stabila la internet cu modulul optional 3G/4G si acces Wi-Fi® rapid si fiabil la o varietate de retele cu Wi-Fi® ac/a/b/g/n.

Toshiba Portege Z20t va fi disponibil in Europa incepand cu primul trimestru al anului 2015.

Toshiba Portege Z20t:
• Display: 31.75 cm (12.5”) Full HD (1920 x 1080), 350 NIT, IPS display with 10-finger capacitive touch support
• Procesoare: Intel® Core™ M
• Grafica: Intel® HD Graphics 5300
• Stocare: Pana la 256 GB SSD
• Memorie: Pana la 8 GB LPDDR3 1600MHz onboard
• Conectivitate:
• Tableta – 1 x micro-HDMI®, 1 x micro USB, 1 x microSD, audio jack
• Laptop – full size RGB, HDMI®, 2x USB 3.0, Kensington lock port
• Comunicatii: Wi-Fi® 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, modul optional 3G/4G combo, GBit LAN (pe tastatura)
• Camera Web frontala Full HD cu 5 MP
• Wacom digitzer optional
• Securitate: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel® Active Management Technology
• SO: Windows 8.1 Pro
• Durata de viata a bateriei:
• Laptop – pana la 161 ore
• Doar tableta – pana la 81 ore
• Finisaj: Negru mat premium
• Dimensiuni:
• Laptop – 309 x 215 x 21 mm
• Doar tableta – 309 x 199 x 8.8 mm
• Greutate:
• Laptop – de la 1.59 kg
• Doar tableta – de la 799 g