LG F14U1JBS2
Stiri

LG a vandut 20 de milioane de masini de spalat la nivel global

LG F14U1JBS2

LG a anuntat vanzarea a peste 20 de milioane de unitati de masini de spalat in ultimii 5 ani la nivel global. Pentru atingerea acestei performante a fost esentiala tehnologia LG 6 Motion Direct Drive, care ofera utilizatorilor cele mai bune rezultate pentru o spalare puternica, dar totusi delicata, similar cu spalatul de mana.

Tehnologia LG 6 Motion Direct Drive a fost incorporata pentru prima oara in gama de masini de spalat cu incarcare frontala LG in octombrie 2009, urmata de gama de masini de spalat cu incarcare verticala in ianuarie 2010. Pentru gama de masini de spalat cu 6 Motion Direct Drive, LG a inregistrat vanzari de 10 milioane in octombrie 2013, iar la inceputul acestei luni a atins 20 de milioane de unitati vandute. Avand in vedere ca la fiecare 8 secunde este vanduta cate o masina de spalat LG, nu este o surpriza faptul ca acestea au devenit un standard pentru industrie pe piete importante, precum Statele Unite, Rusia, China si chiar in Coreea, unde competitia este foarte puternica. LG si-a pastrat pozitia de lider in industrie cu ajutorul a aproximativ 150 de brevete pentru tehnologia 6 Motion Direct Drive inscrise in cateva tari cheie.

Popularitatea tehnologiei 6 Motion Direct Drive se datoreaza celor 6 miscari de spalare diferite – rotire, urcare-coborare, amestecare, leganare, filtrare, rostogolire – care, individual sau in combinatie, ofera cele mai bune rezultate la spalare. Masinile de spalat LG dispun si de programe de spalare optimizate pentru o gama larga de materiale. In plus, pe langa ingrijirea imbunatatita a materialelor, miscarile delicate reduc sifonarea si deteriorarea. Masinile de spalat utilizeaza avansatul motor LG Inverter Direct Drive, care dispune de 10 ani garantie.

„Inca de la inceput, LG s-a concentrat pe dezvoltarea tehnologiilor inovative care sa ii avantajeze in primul rand pe consumatori,” a declarat Chris Yi, vice presedinte executiv al companiei de Electrocasnice LG. „Tehnologia 6 Motion Direct Drive este exact rezultatul acestei filozofii si traditii LG. Atunci cand realizezi produse pe care consumatorii le doresc si ai grija de acestia pe toata durata de viata a produsului, cota de piata va reflecta satisfactia lor.”

Institutul Coreean pentru Avansul Tehnologic (KIAT) a recunoscut meritele tehnologiei LG 6 Motion Direct Drive, acordand aceste tehnologii certificarea de Tehnologie Verde pentru contributia adusa in reducerea emisiilor de gaze si a efectului de sera. Doar in acest an, masinile de spalat LG 6 Motion Direct Drive au primit premii de recunoastere din partea organizatiilor de consumatori din intreaga lume, inclusiv Suedia, Spania, Olanda, Italia, Australia si Statele Unite. Pe langa premiata tehnologie 6 Motion Direct Drive, LG introduce in continuare o serie de tehnologii noi, care permit utilizatorilor sa faca economii semnificative de timp si energie. Spre exemplu, revolutionara functie LG TurboWash permite finalizarea ciclurilor de spalare in 59 de minute si contribuie la reducerea consumului de energie cu pana la 15%, iar a consumului de apa cu pana la 40%.