X2 Soul mini
Telefoane Mobile

X2 Soul mini varianta mai mica a lui X2 Soul

X2 Soul mini

Allview a lansat astazi varianta mini a lui X2 Soul numita simplu X2 Soul mini.

Noul smartphone X2 Soul mini are un design simplu si elegant asemanator cu cel al telefoanelor Sony Xperia Z. Pe langa designul elegant, fata si spatele telefonului sunt protejate de un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri. Iar carcasa de tip unibody cantareste doar 97 grame si are o grosime de numai 5,15 mm.

Constructia smartphone-ului X2 Soul mini este completata de simplitatea ramei conceputa din aliaj de magneziu si aluminiu, ce masoara numai 1,8 mm pe laturile lungi ale telefonului. X2 Soul este device-ul potrivit persoanelor care cauta un telefon cu un ecran mai mic si performant.

Acesta are un ecran Amoled de 4,8” cu o rezolutie 1280 x 720 pixeli si 306 ppi, un procesor octa-core MediaTek MT6592 de 1,7 GHz, o solutie grafica Mali 450, 1 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare intern. Bateria SDI de 2050 mAh asigura o capacitate cu pana la 30% mai mare fata de bateriile obisnuite cu aceeasi dimensiune si o durata de viata mai mare. Astfel, aceasta asigura pana la 11 ore timp de convorbire, 8 ore de playback video si 200 de ore in stand-by.

X2 Soul mini este echipat cu 2 camere foto, ambele cu deschiderea diafragmei F/2.0. Camera principala de 8 MP model OV8858 cu Autofocus si LED Flash este solutia adaptata noii generatii de smartphone-uri. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie.Camera frontala BSI de 5 MP este utila pentru realizarea de selfie-uri reusite si conversatii prin apeluri video.

Smartphone-ul Allview X2 Soul mini este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 999 lei.