Philips 272G5DYEB
Monitoare

Philips 272G5DYEB – monitorul de gaming cu NVIDIA G-SYNC

Philips 272G5DYEB

MMD lanseaza un nou monitor destinat gamerilor: modelul Philips 272G5DYEB cu o diagonala de 27 inch si tehnologie NVIDIA G-SYNC.
Datorita ratei de refresh de 144 Hz, monitorul Philips 272G5DYEB actualizeaza continutul de pe ecran aproape cu de doua ori si jumatate mai des in comparatie cu un monitor standard.

Permitand procesorului grafic sa controleze rata de refresh, acesta ofera o imagine ultra omogena ce include imaginile cruciale care, in alte conditii, lipsesc de pe monitoarele cu rata de refresh standard. Un mare neajuns atunci cand vine vorba despre gaming pe un monitor standard, cel putin in cazul gamerilor, este frame rate-ul scazut, caracteristica ce poate face ca obiectele sa apara neregulat dintr-un loc in altul pe ecran. Tehnologia NVIDIA G-SYNC este conceputa pentru gamerii care cauta un display care se ridica la nivelul asteptarilor lor. Datorita placii grafice avansate, Philips NVIDIA G-SYNC este un monitor pe masura reflexelor ultra rapide ale gamerilor experimentati. Acesta reconcepe imaginea de pe ecran pana la 144 ori pe secunda, facand ca obiectele sa apara natural in cadru si sa fie mult mai usor si precis de tintit.

Performanta revolutionara a tehnologiei G-SYNC este obtinuta prin sincronizarea ratei de refresh a display-ului cu procesorul grafic, oferindu-i acestuia control asupra timpului de actualizare a display-ului. Rata de refresh a monitorului se adapteaza constant la rata de cadre care este comunicata de catre procesorul grafic. Acest proces elimina tearing-ul si stuttering-ul, efecte care diminueaza experienta de gaming. De asemenea, procesul minimalizeaza in mod semnificativ efectul de lag. Datorita noii tehnologii, scenele apar intregi, obiectele sunt randate cu o claritate uimitoare iar modul de joc devine extem de fluent.

Cu ajutorul unui ecran de 27 inchi, un timp de raspuns de 1ms GTG si suport Full HD, gamerii vor experimenta un mod de vizualizare extraordinar pe noul display, ce ofera culori luminoase si reproducere superioara a imaginii.

Tehnologia Display Port ofera o performanta mai buna in comparatie cu standardul DVI, permitand folosirea unor cabluri cu lungimea de pana la 15 metri lungime si rate de transfer de date de 21,6 Gbps. Porturile USB 3.0 asigura ca utilizatorii pot beneficia de transfer rapid prin USB, o viteza de aproximativ 10 ori mai mare decat standardul USB 2.0. Aceste optiuni de conectivitate recomanda noul monitor

Philips ca o alegere exceptionala nu doar pentru gaming si filme, dar si pentru utilizarea obisnuita de acasa sau de la birou.
Noul monitor Philips 272G5DYEB cu NVIDIA G-SYNC va fi disponibil in Europa la sfarsitul lunii octombrie 2014.

Specificatii tehnice – Philips 272G5DYEB

Philips-272G5DYEB-specs