Samsung Galaxy Alpha
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy Alpha este acum in magazinele din Romania

Samsung Galaxy Alpha

In cadrul unui eveniment ce a avut loc la Galateca, Samsung a prezentat noul smartphone Samsung Galaxy Alpha ce vine cu un design elegant si margini metalice.

Pe langa design-ul elegant, Samsung Galaxy Alpha vine echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inch, un procesor octa-core Exynos 5 Octa 5430, 2GB memorie RAM, 32GB spatiu intern, o camera foto principala de 12MP si una secundara de 2.1MP. Galaxy Alpha aduce si functiile deja cunoscute de pe celelalte dispozitive de top Galaxy, cum ar fi posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner sau modul Ultra-Power Saving, care reduce consumul bateriei in cazuri de urgenta.

Samsung Galaxy Alpha vine cu margini metalice, colturi rotunjite elegant si o carcasa placuta la atingere. Experienta de utilizare este completata de greutatea redusa si grosimea mai mica de 7mm, care face din Galaxy Alpha unul dintre cele mai subtiri telefoane din seria Galaxy. Elementul cheie al Galaxy Alpha – metalul – este definit de eleganta, rezistenta, finete si durabilitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima stilul unic, fara a sacrifica, insa, functionalitatea.

De asemenea, Galaxy Alpha tine cont si de nevoia utilizatorilor de a se mentine in forma, integrand functia S Health, care ofera mai multe instrumente pentru fitness, precum pedometru, istoricul dietelor si exercitiilor, dar si senzorul prin care pot afla ritmul cardiac. Pentru a completa un stil de viata activ, Galaxy Alpha se poate conecta cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live si Gear 2.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil intr-o gama variata de culori – Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver si Scuba Blue – pentru ca noul smartphone sa fie accesoriul perfect, indiferent de stil.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil in magazinele de pe piata locala cu preturi cuprinse intre 2300 si 3100 lei

.