V1 Viper e
Telefoane Mobile

V1 Viper e un smartphone cu un design elegant

V1 Viper e

V1 Viper e este cel mai nou smartphone Dual SIM de la Allview ce completeaza gama de telefoane Viper. Telefonul are un design elegant, evidentiat de conturul metalic si este usor si subtire. V1 Viper e are o grosime de numai 7,8 mm si o greutate de 122,5 grame.

Ecranul IPS OGS de 4.5” cu rezolutie 854 x 480 px este protejat cu sticla Dragontrail, pentru o rezistenta sporita la zgarieturi sau socuri.
Smartphone-ul este echipat cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz si dispune de memorii de 1 GB (RAM) si 8 GB (Flash). Cea din urma este extensibila printr-un card micro SD de pana la 32 GB. Smartphone-ul V1 Viper e ruleaza sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

Camera principala model OV8858 de 8MP cu Autofocus are deschiderea focala a diafragmei de 2.0 µm ce asigura imagini mai luminoase, mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie. De asemenea, camera principala realizeaza inregistrari in format Full HD. Camera frontala de 2MP dispune de diverse functii de imbunatatire a fotografiilor, precum “face beauty”, o optiune care permite mici retusuri pentru un aspect impecabil.

Telefonul V1 Viper e dispune de un amplificator de sunet Yamaha si are functie DTS. Astfel, sunetul va fi unul clar, fara distorsionari, chiar la volum ridicat. Cu optiunea Wi-Fi display, continutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.

Telefonul V1 Viper e este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 649 lei.