Epson SureColor SC-F2000
Imprimante si scannere

Epson SureColor SC-F2000 o imprimanta dedicata antreprenorilor din domeniul vestimentar

Epson SureColor SC-F2000

Epson lanseaza imprimanta SureColor SC-F2000, care printeaza direct pe imbracaminte („direct-to-garment”). Noua imprimanta SureColor SC-F2000 este conceputa pentru printarea pe tricouri si le permite utilizatorilor sa demareze o afacere in domeniul vestimentar cu un minimum de cheltuieli.

SureColor SC-F2000 este usor de folosit si asigura o viteza mare de printare, imprimand un singur tricou in doar 27 de secunde, ceea ce o face o solutie potrivita pentru proiecte cu volume mari.

„Epson face personalizarea obiectelor din mediul inconjurator mult mai accesibila prin solutii noi de imprimare cum este si modelul SureColor SC-F2000, conceputa pentru antreprenorii care doresc sa se implice in procesul de creatie si vad in industria vestimentara o oportunitate de business. Din acest punct de vedere, consumul redus de cerneala si calitatea superioara a imprimarii comparativ cu alte branduri din aceasta industrie ofera premisele pentru a obtine o rentabilitate mare a investitiei”, a declarat Alina Silvestru, Specialist Marketing pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe.

Program de design si editare pentru imbracaminte inclus

Epson SureColor SC-F2000 imprima pe o gama larga de medii de tiparire cu o grosime de pana la 25 mm si pe o varietate de materiale textile, de preferat cu un continut cat mai ridicat de bumbac. Cu soft-ul de design Garment Creator, inclus in varianta standard a echipamentului, tricourile personalizate pot fi realizate cu usurinta. Mai mult, software-ul permite si estimarea costurilor de tiparire pentru fiecare tricou, facand o analiza a acestora dupa fiecare imprimare.

Soft-ul permite salvarea setarilor predefinite de gestionare a culorilor si a aspectului, fara sa mai fie nevoie de calibrare dupa fiecare tricou imprimat. In plus, SureColor SC-F2000 aduce si un avantaj fata de alte solutii din piata prin posibilitatea de imprimare a tricourilor inchise la culoare fara a mai fi nevoie de editarea in prealabil a imaginii, deoarece software-ul genereaza si imprima automat un substrat alb.

Imprimanta se bazeaza pe Precision Core, o tehnologie de imprimare cu jet de cerneala de ultima generatie creata pentru a da o noua dimensiune imprimarii. Tehnologia ofera o eficienta inegalabila si asigura calitatea imaginilor printate, care pot avea o rezolutie de pana la 1.440 x 1.440 dpi. Tehnologia permite formarea si plasarea exacta a punctelor de cerneala, iar gama sa cromatica bogata produce culori vii, contururi clare si nuante fine.

Epson SureColor SC-F2000 foloseste cerneala UltraChrome DG de la Epson care este livrata in cartuse de 250 sau 600 ml. Aceasta este ideala pentru imprimarea pe materiale textile inchise la culoare, pentru ca cerneala sa alba este rezistenta si nu permite aparitia crapaturilor sau exfolierilor. In plus, cerneala alba este circulata in interiorul sistemului pentru a reduce fenomenul de infundare a capetelor de printare. De asemenea, cerneala permite reproducerea clara a culorilor si este rezistenta la intindere, suprafetele imprimate fiind fine si fara asperitati.

Cerneala UltraChrime DG de la Epson este ecologica si este certificata Oeko-Tex Standard 100. Acesta este un standard international de siguranta in industria textilelor, iar cerneala este certificata ca fiind sigura pentru imprimarea pe textile pentru adulti si copii, inclusiv pentru nou-nascuti.

Solutia de imprimare pe textil propusa de Epson este rezultatul unor investitii permanente in cercetare. In fiecare zi, Epson investeste 1,34 de milioane de dolari in cercetare si dezvoltare, totul pentru a inova constant. Experienta vasta in domeniul imaginii recomanda Epson ca fiind compania ce poate trasa viitorul tehnologiilor de productie fotografica, prin intermediul gamei largi de produse din sfera imprimarii si proiectiei.