SP2
Foto si Video

Camera de actiune Benq SP2 este acum in Romania

BenQ SP2

BenQ lanseaza pe piata din Romania noua camera de actiune BenQ SP2, cu ceas  telecomanda Live-view (permite redarea in timp real a imaginilor surprinse de camera).

Camera surprinde imagini video ultra wide la o rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda, poate fotografia in mod Time-Lapse, se bucura de o durata de viata extinsa a bateriei, are conexiune Wi-Fi, iar patentul IPX8 certifica rezistenta carcasei la apa pana la o adancime de 60m, astfel incat ca utilizatorul sa fie sigur ca este mereu pregatit sa inregistreze fiecare moment incarcat cu adrenalina.

Ce diferentiaza BenQ SP2 de alte camere de actiune este ceasul de mana cu Live-view si telecomanda care vine in pachetul de baza. Acesta este perfect pentru utilizarea facila a camerei, oferind utilizatorilor un control permanent si precis al imaginilor care trec prin fata obiectivului, pentru a declansa, a porni sau a opri inregistrarea cu usurinta atunci cand incadrarea sau experienta momentului dezvaluie imagini uimitoare. In plus fata de controlul si vizionarea live a inregistrarilor ceasul ofera si functiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer si alarma, putand fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

Pentru pasionatii de natura, modul Time-Lapse disponibil pe camera BenQ SP2 cu un senzor de 16Mpix este cel mai la indemana mod de a “relata” povesti fascinante ale descoperirilor pe care le fac. Utilizatorii pot inregistra in timp schimbarile din natura, scene si evenimente precum miscarile norilor, apusuri, florile care infloresc, cadru dupa cadru la intervale de 13/5/10/30/60 de secunde si le pot salva automat sub forma unei inregistrari video Full HD redate in cateva secunde. Pentru realizarea filmelor nu este necesar niciun efort de post-productie.

Alta caracteristica ce transforma camera in companionul perfect de calatorie este posibilitatea de a realiza neintrerupt fotografii sau clipuri video. Camera SP2 este echipata cu o baterie de 2260 mAh care ofera o autonomie de doua ori mai extinsa decat cea oferita in mod curent de alte camere de actiune – respectiv pana la 3 ore sau 500 de fotografii. Indiferent de lumina ambientala, ecranul OLED al camerei ramane vizibil chiar si in bataia soarelui. Action Camera BenQ SP2 are si iluminare proprie a ecranului pentru o utilizare cat mai usoara.

Aplicatia “BenQ Action Cam App” permite sincronizarea cu orice dispozitiv inteligent prin conexiune Wi-Fi, pentru ca pana la 6 utilizatori sa vada simultan in direct pe smartphone sau tableta imaginile in timp ce le inregistreaza sau fotografiaza. Standardul IPX permite submersia camerei in carcasa pana la adancimi de 60 de metri. Accesoriile disponibile si caracteristicile performante transforma camera BenQ SP2 in raspunsul perfect pentru cei care cauta sa surprinda momentele unice.

Accesoriile disponibile in pachetul de baza sunt : ceasul cu telecomanda si live-view, carcasa rezistenta la apa, adaptor pivotant tip T, socket adeziv curbat, socket adeziv plan, cap rotativ pentru T, inserturi „anti-ceata”, curea velcro, conector de transfer, usita pentru spatele carcasei cu montura ventilata, blocaj de siguranta, adaptor tip T, cablu USB, incarcator 220v, cablu incarcare ceas, acumulator, CD software Total MediaHDcam.

Accesoriile optionale sunt: adaptor montare pe ghidon (bicicleta/moto), sistem rotativ pentru prindere de parbriz, hamuri prindere de casca (sau cap), hamuri de prindere de piept, socket adeziv de prindere plana (pentru skateboard), socket adeziv de prindere curbata (surf), inserturi „anti-ceata”, montura generala tip- T.

BenQ Action Cam SP2 va fi disponibila prin partenerii BenQ autorizati din Romania de la sfarsitul lunii septembrie.