E-Boda COMPANION
Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

E-Boda lanseaza gama de accesorii COMPANION

E-Boda COMPANION

E-Boda a lansat astazi gama de accesorii COMPANION pentru dispozitivele mobile din portofoliu.Gama COMPANION cuprinde o serie intreaga de huse pentru toate smartphone-urile si tabletele de diferite modele, folii de protectie, boxe wireless portabile, suporturi si incarcatoare auto.

Punctul principal de atractie al gamei sunt modelele de boxe The Beat special create pentru iubitorii de muzica. Realizate din materiale de calitate, The Beat 200 si The Beat 100 integreaza difuzoare cu o putere de 6W, suficienta pentru a asigura un sunet clar si puternic timp de 4h de utilizare continua. Boxele pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, tableta, sau laptop, la o distanta de pana la 10 metri de sursa, oferind o calitate mai buna a sunetului pentru filme, muzica sau jocuri. The Beat 100 vine in trei variante de culori – rosu, mov si negru.

Husele COMPANION sunt facute din piele ecologica cusuta pe contur iar pe interior sunt prevazute cu un material aderent si amortizor pentru a reduce impactul in cazul unui soc fizic. Disponibile in varianta flip, pouch si cu tastatura pentru tablete, iar pentru smartphone-uri in varianta flip si pouch, husele COMPANION vin in numeroase combinatii de culori si imprimeuri.

Husa tableta flip

Husele flip din gama Companion sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor cu display de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9” si 9,7”, iar materialul folosit pentru husa permite fixarea tabletei in pozitia landscape pentru o vizionare full screen a pozelor, filmelor sau documentelor pentru birou.

Husa tableta cu tastatura

Husele pouch ofera protectie integrala dispozitivelor si sunt compatibile cu majoritatea tabletelor cu display de 7” si a smartphone-urilor cu diagonala de 3,8”, 4” si 4,5”. Husele cu tastatura integrata sunt compatibile cu dispozitivele prevazute cu display de 7.85’’ si conexiune micro USB.

Produsele din gama COMPANION sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, la preturi cuprinse intre 11,90 lei si 169 lei.