Nokia Lumia 530
Telefoane Mobile

Lumia 530 este acum in Romania

Nokia Lumia 530

Microsoft a anuntat astazi ca Lumia 530, bazat pe Windows Phone 8.1, este disponibil in Romania. Cu Lumia 530 te vei bucura de inovatiile si serviciile Microsoft oferite pe smartphone-urile Lumia high-end. Disponibil in variantele single SIM 3G si dual SIM 3G, Lumia 530 este un smartphone puternic cu un pret accesibil. Lumia 530 ofera:

• Ultima versiune Windows Phone 8.1, incluzand notificari one swipe de la Action Center si tastatura rapida Word Flow.

• Un procesor puternic quad-core Qualcomm Snapdragon, ce ofera o experienta mai rapida de utilizare a aplicatiilor favorite, a jocurilor si a navigarii pe Internet fara decalaj, pe un ecran LCD de 4 inci.

• Integrare continua cu serviciile Microsoft precum Skype si Microsoft Office, disponibile chiar de la scoaterea din ambalaj a dispozitivului.

• Popularele aplicatii sociale precum Uber, Instagram, WhatsApp, Viber si WeChat, plus aplicatii cheie din zona jocurilor precum Asphalt 8, disponibile in Windows Phone Store.

• Excelente servicii offline care economisesc timp si bani, incluzand muzica neintrerupta prin MixRadio si harti cu navigatie offline atat pentru acasa cat si in strainatate.

• Varianta dual SIM 3G ofera comutare usoara intre doua carduri SIM, ajutand oamenii sa-si gestioneze costurile cu transferurile de date prin separarea clara a apelurilor si mesajelor.

• Performanta ridicata prin aplicatii marca Lumia precum Creative Studio si Glam Me, care ajuta la efectuarea de selfie-uri de calitate, ghidate de voce, prin intermediul camerei foto principale de 5MP.

• Mai mult continut si aplicatii prin intermediul memoriei on-board de 4GB, expandabile cu carduri SD pana la 128 GB. In plus, sunt oferiti 15GB gratuiti de stocare de date in cloud pe Microsoft OneDrive, ce permite utilizatorilor sa sincronizeze, acceseze si partajeze fisiere intre Lumia 530 si computere, laptop-uri si tablete.

Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices, Romania si Balcani spune despre noul smartphone: “Lumia 530 demonstreaza preocuparea noastra pentru a atrage cat mai multa lume catre ecosistemul Windows Phone, prin dispozitive atractive, care pun in lumina activitatea Microsoft in domeniul digital si imbogatesc experientele de viata ale utilizatorilor”.

Lumia 530 va fi disponibil la partenerii din Romania dupa jumatatea lui august, intr-o gama diversa de culori (portocaliu aprins, verde aprins si nuante neutre de gri si alb) impreuna cu o colectie de capace interschimbabile disponibile intr-o varietate de culori.