GOCLEVER Quantum600 si adaptor aerodisplay
Tablete,  Telefoane Mobile

GOCLEVER lanseaza Quantum 600 impreuna cu adaptorul AERODISPLAY

GOCLEVER Quantum600 si adaptor aerodisplay

GOCLEVER lanseaza Quantum 600 – un nou smartphone elegant dual SIM – care vine impreuna cu adaptorul AERODISPLAY ce permite redarea wireless a continutului audio-video pe televizoare sau proiectoare.

Noul Quantum 600 imbina functiile de smartphone cu cele de tableta sau netbook, si vine impreuna cu adaptorul GOCLEVER AERODISPLAY care permite afisarea wireless a continutului video pe televizoarele si proiectoarele compatibile.

Quantum 600 e noua phableta GOCLEVER cu un design-ul elegant, minimalist si un profil deosebit de subtire. Datorita suportului dual SIM, noua phableta GOCLEVER este ideala pentru a fi utilizata ca smartphone, in timp ce datorita ecranului de 6”, este foarte potrivita pentru redarea usoara a continutului video sau pentru lecturarea de ebooks.
Quantum 600 e echipat cu:GOCLEVER_Quantum600_01

– Un ecran IPS de 6” cu rezolutie HD (1280×720)
– Un procesor quad-core Cortex A7 de 1.2 GHz
– 1 GB RAM memorie si 4 GB spatiu de stocare (cu posibilitatea extinderii pana la 32 GB, folosind carduri SD)
– Suport dual SIM
– Module de WiFi, Bluetooth si GPS
– Port microUSB 2.0 OTG
– Tuner radio FM si doua camere
– Baterie de 2800 mAh

Pe Quantum 600 te vei bucura de sistemul de operare Android 4.4 KitKat ce aduce imbunatatiri importante sistemului de securitate, o performanta mai buna in jocuri si alte aplicatii multimedia. Pentru a te bucura cat mai mult de experienta lui Quantum 600 s-a optimizat durata de viata a bateriei si s-au incorporat tehnologii Bluetooth Smart, care ofera o conexiune stabila combinat cu un consum redus de energie, o aplicatie de camera imbunatatita (noile caracteristici si noua interfata de setari fac experienta de utilizare mai placuta) sau suportul Google Cloud Print.

Fotografiile realizate cu camera principala de 8MP pot fi redate wireless pe ecranul de televizor sau pe proiectoare folosind adaptorul AERODISPLAY.

Pachetul promotional phableta Quantum 600 + adaptorul AERODISPLAY va fi disponibil de la finalul lui iulie la cel.ro la pretul de 749 RON. Phablet-ele participante la promotie vor fi disponibile exclusiv pe culoarea neagra; ulterior dispozitivul va putea fi achitionat si pe alb.

Adaptorul AERODISPLAY de la GOCLEVER va fi comercializat si separat, incepand cu pretul de 125 RON.

aerodisplay