LG G3
Telefoane Mobile

Ai vazut noua promotie la LG G3? Vine impreuna cu tableta LG G Pad 7.0

LG G3

LG anunta o noua campanie promotionala pentru cel mai nou smartphone al sau, LG G3, lansat recent pe piata din Romania. Astfel, incepand cu data de 11 iulie, cand a fost lansat la operatori, in retail si in online, pana la data de 14 septembrie 2014, toti consumatorii din Romania care vor cumpara un smartphone LG G3, pot participa la campania promotionala prin care vor primi cadou, gratuit, fara tragere la sorti, o tableta LG G Pad 7.0.

Pentru a intra in posesia premiului, consumatorii trebuie sa urmeze o serie de pasi simpli: sa se asigure ca vor cumpara smartphone-ul LG G3 care participa la aceasta promotie, acest lucru fiind marcat pe eticheta de produs; dupa cumparare, consumatorii trebuie sa se inscrie in promotie pe platforma online dedicata, https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo, sectiunea Inregistrare; dupa confirmarea inscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmand ca fiecare consumator sa fie anuntat cand va fi livrat cadoul, tableta LG G 7.0, in termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

Detaliile campaniei pot fi vizualizate pe site-ul dedicat, sectiunea “Detalii campanie” – https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo/info.