Telefoane Mobile

LG G3 vine cu 5 caracteristici de top acum si in Romania

LG G3

LG G3, cel mai performant smartphone din gama premium G Series, a fost lansat de LG in Romania printr-un eveniment special care a evidentiat tocmai conceptul “Simplu este noul smart”. Nu mai e nevoie sa spun ca LG G3 vine cu cele mai performante tehnologii, insa iese in evidenta prin cateva caracteristici de top, care sigur te vor influenta cand vei dori sa iti cumperi un smartphone nou:

Atu #1 LG G3 > Un design metalizat, lucios
Designul metalic lucios e fara indoiala unul din atuurile lui LG G3 si faptul ca pe partea din spate nu se vad amprentele si nu se zgarie e ideal pentru cei carora nu le plac carcasele butucanoase si husele incomode. In plus, tot la design, forma curbata a lui LGG3 se simte confortabil si integreaza butonul din spate vazut si la LG G Flex. Desi existau asteptari in acest sens, LG G3 nu este rezistent la apa si carcasa nu este din metal, ci dintr-un policarbonat cu irizatii metalice ce il face rezistent la zgarieturi si usor, LG G 3 cantareste aproape 150g. E un smartphone de 5,5 destul de compact si usor!

LG G3

Atu #2 LG G3 > Un hardware solid

La partea de hardware, e normal ca LG sa doteze G3 cu
– ecran: 5.5 inci Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
– procesor Snapdragon 801 quad-core Krait 400 la 2,5Ghz
– procedor grafic Adreno 330
– 2 sau 3GB de memorie RAM
– 16 sau de 32 GB spatiu de stocare, extensibil prin card microSD
Ÿ- camera foto 13.0MP cu OIS+ si Laser Auto Focus pe spate si pe fata de 2.1M
baterie de 3.000 mAh, detasabila

Si alte detalii:
– sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat;
– retea 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G);
– conectivitate Bluetooth 4.0 Smart Ready (Apt-X), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0 si IR
Ÿ- dimensiuni: 146.3 x 74.6 x 8.9mm;
Ÿ- greutate: 149g;
– culori disponibile in Romania: negru, alb, auriu metalizate
– pret: 2699 RON

LG G3

Atu #3 LG G3 > Un superecran QHD
Ecranul QHD de  5.5 inci de la LG G3 consuma mai mult decat unul full HD insa iti va reda imaginile, filmele la o calitate incomparabila. o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui ecran HD si aproape de doua ori mai mare fata de cea a unuia Full HD te poti astepta la imagini mai clare cu o reproducere cat mai realista a culorii de la LG G3.

lg-g3-ecran

Atu #4 LG G3 > O camera foto cu focalizare laser
Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revolutionar Laser Auto Focus poate face poze deosebit de clare, chiar si in conditii de intuneric. LG sustine ca foloseste acelasi sistem pe care politia il are in radarele de inregistrare a vitezei. Laser Auto Focusii permite sa realizeze fotografii focalizate chiar si atunci cand lumina e redusa, masurand distanta dintre camera si subiect.

lg-g3-laser-autofocus

Atu #5 LG G3 > Caracteristicile utile si intuitive UX
Smart Notice sau Notificare Inteligenta functioneaza ca un asistent personal, seamana cu Google Now, insa e mult mai orientat catre optiunile oferite de telefon, fata de Google Now care apeleaza la serverele Google. Smart Notice ofera sugestii si recomandari bazate pe comportamentul de utlizare al smartphoneului, informatii in timp real.

lg-g3-smart-notice

In plus, Smart Keyboard, adica tastatura inteligenta iti reduce erorile de scriere cu pana la 75% prin urmarirea si analizarea obiceiurilor privitoare la editare. Iar Smart Security/Securitate Inteligenta vine cu o gama de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock Code™.

+ LG G3 Accesorii
Bineinteles ca de acum inainte lansarile de smartphone vin si cu lansari de accesorii cheie pe care le poti cumpara separat. Printre accesoriile premium LG merita mentionata carcasa QuickCircle care iti ofera acces usor la sase functii fara a deschide capacul,  dar poti alege foarte bine si una din carcasele Slim de protectie. Desi, spuneam ca G3 e rezistent la zgarieturi si daca nu iti plac carcasele deci nu cred ca te incanta asta… Dar LG G3 te va tenta cu propriul incarcator wireless portabil sau cu incarcatorul wireless Qi. Cu noul incarcator wireless LG, iti pot monitoriza si incarca telefonul in acelasi timp, pentru ca incarcatorul arata ca un suport de telefon.

Destul de util, nu?