Viper i
Telefoane Mobile

Viper i un smartphone dual sim performant la un pret accesibil

Viper i

Allview a lansat un nou smartphone dual sim cu procesor quad-core la un pret accesibil numit Viper i.

Noul smartphone din gama Viper vine cu un ecran IPS HD de 4.7 inch cu rezolutie 1280x720p. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi.

Viper i foloseste un procesor quad-core Mediatek MT6589 de 1,3 GHz sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400. Desi smartphone-ul Gionee Elife E3 dupa care sa facut rebranding are in dotare 16GB spatiu de stocare intern, cei de la Allview au ales sa reduca spatiu de stocare intern la 8GB. Camera foto principala de 8MP cu Autofocus are un senzor BSI 2 si poate face poze bune chiar si in in conditii de lumina slaba si este capabila de inregistrare video Full HD. Pe partea frontala Viper i vine cu o camera foto de 2 MP care ajuta la realizarea de autoportrete la cea mai buna calitate.Telefonul este alimentat de o baterie de 1800 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Tot hardware-ul este inchis intr-o carcasa subtire de 8,11 mm si are o greutate de 143 de grame.

Viper i este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achizitionat din magazinele incepand cu data de 15 mai 2014 la pretul de 799 lei.