BenQ VW2245Z
Monitoare

BenQ VW2245Z un monitor ultra-subtire cu o functie speciala pentru citit

BenQ VW2245Z

BenQ a lansat in Romania monitorul BenQ VW2245Z de 21.5 inch ce vine cu un design ultra-subtire  si cu o functie speciala pentru citit.

Monitorul BenQ VW2245Z dispune de un mod de “Citire” (Reading Mode) preinstalat care te ajuta sa citesti o carte sau un ziar prin ajustarea luminozitatii si temperaturii culorilor, precum si prin balansarea contrastului si claritatii.

Noul monitor BenQ are un panel de tip VA (Vertical Alignment) ce ofera un unghi de vizualizare extins de 178 de grade si un contrast nativ imbunatatit al imaginilor de 3000:1.  Cu siguranta vei aprecia si rezolutia Full HD (1920 x 1080p) care asigura o reproducere reala a culorilor cu detalii bogate.  Totodata, monitorul BenQ VW2245Z  dispune de tehnologia Flicker-free care elimina palpaitul imaginii la toate nivelurile de luminozitate si reduce oboseala ochilor.

Tehnologia BenQ Low Blue Light contribuie de asemenea la sporirea confortului vizual prin reducerea spectrului de lumina albastra, cauza principala a oboselii ochilor, a durerilor de cap si a tulburarilor de somn. Astfel, nu vei mai avea nevoie de protectie suplimentara pentru ochi cum ar fi ochelarii de protectie pentru monitor.

Tot pe aceeasi idee, BenQ VW2245Z dispune de solutia optica Senseye, care asigura culori naturale cu ajutorul celor sase tehnici brevetate de calibrare, indiferent de modul presetat ales: standard, filme, jocuri, foto, sRGB sau eco.

Noul monitor BenQ VW2245Z este disponibil deja in Romania, la pretul recomandat de de 529 lei.

BenQ VW2245Z side