Logitech G502
Periferice

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi asul din mana gamerilor!

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse

Dupa cum ii spune si numele, Logitech G502 Proteus Core e noul mouse de gaming ce poate fi tunat. Spuneam ca Logitech G502 Proteus Core va fi asul din mana gamerilor seriosi pentru ca e personalizabil. El dispune de primul senzor cu rezolutie de 12,000 DPI din lume si ofera posibilitatea ca greutatea si senzorul sa-i fie ajustate pentru a maximiza potentiala victorie. Logitech s-a gandit la tot ce are nevoie un gamer si a venit cu o senzatie fizica imbunatatita, o viteza, acuratetea si adaptabilitate marita. Acum niciun gamer nu mai poate da vina pe bietul mouse!

Principalele avantaje pe care le aduce Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse sunt:

  • Ajustarea rezolutiei senzorului

Senzorul noului mouse Logitech G502 Proteus Core folosete tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Astfel, prin ajustarea rezolutiei de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda.

  • Calibrarea senzorului in functie de suprafata

Logitech G502 Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Vei dobandi viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming. Astfel, fie ca preferi ca mouse pad-ul sa fie greu sau usor, vei obtine cel mai bun tracking posibil.

  • Personalizarea greutatii si a balansului

Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, Proteus Core iti permite sa ajustezi greutatea si balansul prin plasarea a pana la 5 greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului.

  • 11 butoane programabile

Pentru a avea controlul absolut, poti folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Logitech G502

In plus, Logitech Proteus Core vine cu de taste individuale, stanga si dreapta, ce ofera o platforma rigida si stabila, ce face ca click-urile sa fie mai precise si durabile. Pentru a imbunatati si mai mult senzatia, viteza si acuratetea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tasta. Iar rotita ultra rapida dual-mode a fost imbunatatita pentru a oferi precizie click-to-click si scrolling ultra rapid atunci cand navighezi pe Internet.

Ehtisham Rabbani, Manager General al diviziei de gaming in cadrul Logitech, punteaza principalele calitati ale noului mouse Logitech G: “Dispunand de cel mai bun senzor, de switch-uri mecanice si de posibilitatea de ajustare completa a greutatii si a balansului, G502 este un mouse de gaming care domina”.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din aprilie 2014 la un pret recomandat de 79,99 Euro.