nokia lumia 930
Telefoane Mobile

Nokia Lumia 930 este primul smartphone de top cu Windows 8.1

nokia lumia 930

Stephen Elop Vicepresedintele executiv de la Nokia Devices & Services a prezentat la conferinta Microsoft Build 2014 noul varf de gama Nokia Lumia 930. Printre alte noutati pregatite de Nokia se numara si telefoanele accesibile Nokia Lumia 630 si Nokia Lumia 635.

Nokia Lumia 930 imbina in mod elegant ce e mai bun de la Microsoft si Lumia intr-o colectie de caracteristici special gandite pentru utilizatorii care doresc mai mult de la un smartphone.

Cu un un design elegant si unic, o rama din aluminiu si o carcasa frumos curbata din policarbonat. Nokia Lumia 930 este proiectat pentru a pune in evidenta caracteristicile noului sistem de operare Windows Phone 8.1.

Ecranul Full HD de 5 inch cu 441 ppi si tehnologie ClearBlack ofera o experienta de vizualizare optima chiar si in lumina puternica a zilei.

Asa cum a declarat Stephen Elop in cadrul evenimentului ca Nokia Lumia 930 a fost conceput pentru performanta si viteza, telefonul vine cu puternicul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,2GHz, 2GB of RAM si 32GB de stocare interna. Pe partea de conectivitate Nokia Lumia 930 dispune de Bluetooth 4.0 si 4G LTE.

Deschizator de drumuri in tehnologia fotografica pentru smartphone-uri,Nokia a dotat Lumia 930 cu o camera PureView de 20 megapixeli cu tehnologie optica ZEISS si tehnologie Rich Recording avansata. Astfel Nokia Lumia 930 ofera o experinta video si foto impecabila, prin noua inovatie Living Images.Pe partea din fata a telefonului Nokia Lumia 930 se afla o camera de 1.2 MP cu unghi larg.

Sub capota, Nokia Lumia 930 are o baterie de 2420 mAh, care potrivit celor de la Nokia va oferi o autonomie de pana la 15,5 ore de convorbire si pana la 18 zile in standby. Incarcarea bateriei se va realiza prin incarcatorul wireless care este livrat impreuna cu telefonul. Nokia intentioneaza sa promoveze tehnologia de incarcare wireless Qi si va oferi un al doilea incarcator wireless pentru cei care fac pre-comanda.

Telefonul Nokia Lumia 930 ce imbina accente metalice si policarbonat vine in trei variante de culori, portocaliu, verde si negru. Nokia Lumia 930 urmeaza sa fie lansat pe piata in iunie, incepand cu Europa, Asia, Orientul Mijlociu si India, la un pret estimativ de 599 dolari.