Panasonic VIERA TX 60AS650E
Televizoare

Panasonic lanseaza gama medie de televizoare VIERA LED LCD

Panasonic VIERA TX 60AS650E

La scurt timp dupa ce a lansat gama entry-level, Panasonic a anuntat si gama medie de televizoare pentru 2014. Din noua gama mid-range VIERA LED LCD pentru Europa fac parte seriile AS640, AS650, AS740 si AS750.Noua gama ofera o calitate a imaginii exceptionala si luminozitate uniforma datorita luminii de fundal Direct LED. De asemenea, tehnologia Brilliant Contrast genereaza cel mai intens negru si cel mai stralucitor alb.

Procesorul dual-core plus impreuna cu tehnologia avansata de procesare a imaginilor BackLight Scanning Intelligent Frame Creation Pro (BLS IFC) de 1200 Hz asigura miscari ultra rapide si detalii extrem de clare de fiecare data.

AS750 cu tuner-ul incorporat Twin HD, permite receptia tuturor programelor HD si SD transmise prin cablu, satelit si DVB-T, fara a fi nevoie de un alt receptor. Tuner-ul Twin HD permite receptia a doua programe HD simultan si poate inregistra in paralel unul dintre canale pe un USB extern.

Pentru si mai multe posibilitati de divertisment, HbbTV conecteaza programele TV clasice la internet, oferind astfel informatii suplimentare, precum si galerii media ale furnizorilor. Transmiterea de date catre AS750 este posibila prin intermediul a 3 porturi USB, incluzand USB 3.0 pentru conectivitate ultra rapida (AS650 are doua porturi USB 2.0).

Pentru video conferinte Skype, camera cu rezolutie inalta integrata in AS740 intra in functiune automat si se inchide atunci cand convorbirea se termina.

Cu VIERA AS640, AS650, AS740 si AS750, nu trebuie sa fii acasa pentru a avea acces la continut de calitate. Folosind aplicatia Panasonic TV Remote 2 si conectandu-te la Panasonic Cloud, poti viziona live emisiuni TV sau filme pe tableta sau smartphone oriunde ai fi, cu un hard disk USB atasat la televizor.

Cu functia TV Anywhere se pot accesa sau inregistra programe TV de oriunde in lume, in timp ce functia Remote Sharing permite transmiterea de imagini, clipuri video prin intermediul Panasonic Cloud catre televizorul de acasa. Pentru a folsi aceasta functie trebuie instalata aplicatia Panasonic TV Remote 2 pe smartphone sau tableta .

Serviciul My Stream, disponibil pe AS640, AS650, AS740 si AS750 pune la dispozitie canale individualizate cu continut personalizat pentru tine si familia ta, agregate din diverse surse. Vei avea acces la filme si emisiuni TV transmise prin cablu, difuzare terestra sau Video on Demand (VOD) in functie de preferinte, avand astfel acces la continutul preferat fara a pierde timp necesar cautarii. Inregistrari, filme, fotografii de familie, pagini web, sau clipuri video online, sunt de asemenea incluse in interfata my Stream.

Folosind aplicatia Panasonic TV Remote 2 si noul “My Button” de pe telecomanda touch pad a televizorului, poti crea un profil personalizat. Apasand acest buton atentionezi televizorul ca iti place continutul vizionat in acel moment iar in baza datelor oferite de program si a unor algoritmi avansati, serviciul iti prezinta si alte recomandari.

La fel ca ca si la modelele VIERA din gama entry-level, televizoarele din seriile AS640, AS650, AS740 si AS750 ofera conectivitate Wi-Fi si DLNA, control vocal prin functia Voice Assistant, web browser pentru navigarea pe internet, acces la numeroase aplicatii, optiunii pentru vizionarea de continut multimedia precum fotografii, filme sau muzica, stocate pe alte dispozitive sau USB

Seria AS640 este disponibila cu ecrane de 40, 48 si 55 inch, in timp ce AS650 este disponibil in 6 marimi, de la 39 la 60 de inch. AS740 si AS 750 vin cu ecrane intre 42 si 55 inch.