Panasonic VIERA TX 50A400E
Televizoare

Panasonic a lansat noua gama de televizoare entry-level VIERA LED LCD

Panasonic VIERA TX 50A400E

Panasonic a lansat noua gama entry-level de televizoare VIERA LED LCD ce cuprinde seriile AS600, AS520, AS500 si A400.

Noile televizoare LED folosesc tehnologia de procesare a imaginii, incluzand sistemul Back Light Blinking (BLB) de 100 Hz ce ofera detalii impresionante, naturale, chiar si in timpul scenelor cu miscari rapide.

VIERA AS600, AS520 si AS500 sunt create pentru o utilizare usoara, chiar si pentru persoanele non-tehnice. Televizoarele din noua gama VIERA LED LCD includ un ecran de start My Home optimizat care poate fi personalizat in functie de preferintele individuale ale fiecarui membru al familiei. Acum sunt disponibile pentru descacare mai multe optiuni de ecran de start, incluzand teme din sport (fotbal), jocuri, Twitter, Facebook si Youtube.

Avand un tuner HD integrat, televizoarele sunt compatibile cu semnalele terestre sau prin cablu. Pentru mai multe posibilitati de divertisment, HbbTV conecteaza programele clasice TV la internet, oferind astfel informatii suplimentare precum si galerii media.

Televizorul din seria VIERA AS600 este echipat cu un procesor dual-core care asigura o calitate inalta a imaginilor si capabilitati inteligente perfecte. Datorita optiunilor my Stream , Remote Sharing si retea mai larga, experienta vizionarii devine mai intuitiva si mai simpla.

Functia My Stream, disponibila pentru seria VIERA AS600, redefineste total experienta vizionarii TV. Serviciul ofera continut personalizat pentru toti membrii familiei, agregat din diverse surse. Clientii vor avea acces la filme si emisiuni TV transmise prin cablu, pe cale terestra sau Video on Demand in functie de preferinte, ceea ce permite accesarea continutului preferat fara a mai fi nevoie de timp pentru cautarea lui. Inregistrarile, filmele, fotografiile, paginile web si materialele video online sunt, de asemenea, incluse in interfata my Stream.

Functia Voice Assistant, disponibila prin intermediul aplicatiei Panasonic TV Remote 2, functia inovatoare de ghidare prin voce a lui AS600 si controlul functiilor inteleg nu doar cuvinte individuale ci si fraze intregi.

Utilizand aplicatia Panasonic TV Remote 2 si noul “My Button” de pe telecomanda televizorului, se poate crea un profil personalizat. Apasarea butonului atentioneaza televizorul ca utilizatorului ii place continutul vizionat in acel moment si, folosind metadatele programului si algoritmi avansati, va prezenta recomandari suplimentare.

Prin intermediul functiei Swipe & Share, continutul media favorit poate fi transferat rapid de pe tableta sau smartphone catre un ecran TV cu diagonala mare. De asemenea, cu functia inovatoare Remote Sharing, se poate utiliza aplicatia Panasonic TV Remote 2 de pe smartphone sau tableta pentru a trimite mesaje, clipuri video si poze prin cloud catre televizorul unui prieten, chiar si in deplasare.

Atat AS600 cat si AS520 sunt disponibile in culoarea neagra cu o banda argintie moderna care pune in evidenta designul slim. Modelele AS500 si A400 vin de asemenea in culoarea neagra, in timp ce AS600 este disponibil intr-un design premium pe alb. Aceste modele cu rame inguste sunt perfecte pentru orice camera de zi. Indiferent de diagonala pe care o alegi seriile AS500, AS520 si AS600 ofera conectivitate Wi-Fi si DLNA, web browser pentru navigarea pe internet, acces la numeroase aplicatii, optiunii pentru vizionarea de continut multimedia precum fotografii, filme sau muzica, stocate pe alte dispozitive sau USB.

Modelele AS600, AS520 si A400 sunt disponibile in dimensiuni de ecran intre 32 inch (80 cm) si 50 inch (126 cm)  si intre 24 inch (60 cm) si 50 inch (126 cm) pentru AS500.

Noile modele din gama entry-level ofera functii inteligente eco precum si caracteristici pentru economisirea de energie. Un senzor de lumina ambientala detecteaza automat cat de intensa trebuie sa fie imaginea si regleaza ecranul in concordanta. De asemenea, dispozitivele conectate consuma energie doar cand este necesar. AS600, AS520, AS500 si A400 fac parte din clasa energetica A+.