LG webOS- 800x466px
Televizoare

Platforma WebOS este atuul televizoarelor LG Smart

LG webOS- 800x466px

Cu ce vin special televizoarele smart LG in 2014? Platforma WebOS este acum punctul forte al televizoarelor LG Smart. Televizoarele LG Smart cu platforma WebOS au castigat premiul Kudos oferit de Underwriters Laboratories si Intertek. Ceea ce inseamna ca WebOS este recunoscuta de Underwriters Laboratories (UL) si Intertek pentru interfata grafica extrem de accesibila pentru utilizator.

Platforma WebOS vine cu o abordare diferita fata de alte platforme de Smart TV, ea ofera o o experienta fara complicatii, prin care televizorul devine extrem de simplu de utilizat, printre caracteristicile apreciate de UL si Intertek s-au numarat functiile: Comutarea Simpla (Simple Switching), Descoperire Simpla (Simple Discovery) si Conectare Simpla (Simple Connection).

Datorita meniului Launcher, utilizatorii pot naviga cu usurinta prin optiuni de servicii sau de continut, fara a renunta la varianta de vizualizare curenta. Pe scurt, aceasta noua platforma inteligenta reduce numarul de etape necesare pentru a face comutare de continut, ceea ce face cautarea, selectarea si experienta generala Smart TV mai simpla si mai buna decat oricand. Conectarea la dispozitive externe este, de asemenea, rapida si eficienta pe platforma webOS.

LG a transformat procesul de configurare initiala intr-o actiune simpla si rapida. La pornirea pentru prima data a televizorului LG Smart, utilizatorul va fi intampinat de BeanBird, un personaj animat simpatic si util, care il va ajuta sa verifice daca televizorul este conectat complet si corect.

Tot pe ideea de acces rapid si simplu, telecomanda Magica LG vine cu un control si o navigatie mai usoara, functii pentru: a derula, alege, a da click si ofera optiune de voce. Functionalitatea telecomenzii Magice LG completeaza in cel mai bun cu platforma simplificata webOS.

Functiile avansate LG de voce si recunoastere a amprentei au fost, de asemenea, printre functiile apreciate de catre UL. Aceste doua caracteristici-cheie ale gamei 2014 de televizoare Smart ofera utilizatorului o experienta imbunatatita si mult mai placuta.

Vedeta gamei de televizoare LG Smart 2014 – platforma webOS – va fi integrata in 70% dintre modelele de televizoare LG Smart CINEMA 3D lansate in 2014.

“WebOS marcheaza un moment important in istoria evolutiei Smart TV – prin adevarata simplitate si usurinta de utilizare. LG isi va continua angajamentul de a fi lider in ceea ce priveste designul avansat al interfetei Smart TV. ” spune Jeong Hwan Hwang, vice presedinte si director al diviziei de dezvoltare TV Home Entertainment LG.