Toshiba TUM32PRO1
Monitoare

Toshiba TUM-32PRO1 e un monitor Ultra HD ideal pentru profesionisti

Toshiba TUM32PRO1

Toshiba TUM-32PRO1 e cel mai nou monitor Toshiba lansat in februarie 2014. Toshiba TUM-32PRO1 e un monitor Ultra HD (UHD) elegant, de 80 cm (32″) capabil sa redea gama de culori Adobe RGB 99%!

E clar un monitor Ultra HD pentru profesionistii din domeniul creatiei vizuale pentru ca ofera culori reale, de o calitate impecabila si de o claritate incredibila. Dotat cu o serie intreaga de moduluri video si cu un 4K cu unghi larg de vizualizare, monitorul Toshiba TUM-32PRO1 e alegerea ideala pentru editare foto, productie video si in domeniul designului, arhitecturii sau domeniul medical.TUM-32PRO1 este compatibil cu 99% din culorile din gama Adobe RGB precum si cu standardele de culoare sRGB, BT-709, EBU, SMPTE-C. Gratie modului predefinit, TV/Movie, vizionarea continutului video este similara cu cea de pe televizoarele obisnuite. Acoperind o gama variata de culori, in special pentru nuantele de albastru si verde, noul monitor Toshiba e foarte potrivit pentru publishing pentru ca reproduce aproape de perfectiune culorile, pentru o mai buna simulare in mediul digital a materialelor tiparite. De asemenea, monitorul TUM-32PRO1 ofera 1.073.740.000 de culori (10-bit), plus o serie impresionanta de tehnologii de imbunatatire a calitatii imaginii, care functioneaza impreuna pentru a produce materiale foto si video cu adevarat realiste. Toshiba TUM32PRO1 portrait

Monitorul Toshiba TUM-32PRO1 are o pelicula low reflection, astfel, nivelul de lumina din mediu nu intervine in procesul de productie foto si video. In plus, ecranul cu retroiluminare Direct LED cu zonele de reglaj locale controlate individual creste nivelul contrastului, in timp ce efectele motion blur sunt reduse. Circuitul de corectie uniforma dezvoltat de Toshiba ajusteaza automat nivelul luminozitatii si al culorii si se asigura ca acestea au aceeasi intensitate pe intreaga suprafata a ecranului.

Daca nu lucrezi cu continut Ultra HD, TUM-32PRO1 iti ofera posibilitatea de a mari calitatea imaginilor standard, pana la 4K. Acest lucru este posibil gratie tehnologiei proprietare de care beneficiaza. Este o modalitate simpla si eficienta de a imbunatati calitatea prezentarilor, a materialelor demo, precum si a celor destinate expozitiilor.

In ciuda caracteristicilor complexe, TUM-32PRO1 e foarte simplu de utilizat. Monitorul Toshiba include sistemul de calibrare a culorii, X-Rite, ce permite o reproducere fidela a culorilor si a umbrelor. Prin intermediul unei conexiuni LAN de la PC sau tableta, poti face rapid ajustari ale imaginii fara ca pe ecran sa apara vreun meniu care sa obtureze materialul video afisat.

Conceput, proiectat si produs in Japonia, Toshiba TUM-32PRO1 ofera o calitate deosebita si o flexibilitate mare, el poate fi montat atat in format peisaj, cat si portet, datorita suportului ajustabil. Capacul de protectie este indicat in locatiile cu lumina ambientala foarte puternica si poate fi atasat pentru a reducere toate reflexiile.

Toshiba TUM32PRO1 with X-Rite

Monitorul Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului, ramane sa aflam in curand si pretul.

Pe scurt, monitorul Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 include:
• Caracteristici ecran: 3840 x 2160 Ultra HD, Direct LED cu retroiluminare
• Suport Adobe RGB 99%, sRGB, BT-709, EBU, SMPTE-C si moduri de vizualizare TV/Movie
• Include sistemul X- Rite de calibrare a culorii
• Pelicula low reflection
• Conectivitate: 2 x HDMI®, DisplayPort (Multi-stream), 1 x USB (senzor calibrare/service only), 1 x LAN si 1 x jack pentru casti
• Accesorii incluse: capac protectie lumina, kit curatare ecran, cablu HDMI®, cablu LAN, cablu DisplayPort
• Diagonala ecran: 80 cm (32”)
• Zona vizibila (V x H): 697.92 x 392.58 mm