Insignia 5
Telefoane Mobile

GOCLEVER INSIGNIA 5 smartphone-ul dual SIM cu doua modele de baterii

Insignia 5

GOCLEVER a lansat azi un nou smartphone numit INSIGNIA 5. Smartphone-ul dual sim INSIGNIA 5 are un display IPS 720p cu diagonala de 5 inch si doua modele de baterii: o varianta subtire, de 2000 mAh si una cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 5 dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie de 1280×720 pixeli, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, GPU PowerVR SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash si ruleaza sistemul de operare Android 4.2

De asemenea, INSIGNIA 5 dispune de doua camere foto: una principala, cu o rezolutie de 8MP, echipata cu blit, si una frontala, de 2MP. Pozele si inregistrarile video pot fi stocate si pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 32 GB.

Noul smartphone INSIGNIA 5 permite utilizatorului prin tehnologia aeroDISPLAY sa afiseze imaginile stocate pe dispozitiv, pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil.

Pe partea de conectivitate INSIGNIA 5 vine cu Wi-Fi, Bluetooth, radio FM, GPS si functia de hot spot mobil. Telefonul INSIGNIA 5 este livrat cu cateva aplicatii preinstalate Facebook, Skype, aplicatia de navigare Mireo si magazinul virtual de e-books LEGIMI.

GOCLEVER adauga in pachet doua modele diferite de baterii, fiecare insotita de o carcasa spate potrivita dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subtire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

Insignia 5

Pe langa telefon si cele doua baterii, pachetul GOCLEVER include, un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achizitionarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, burgundy si violet.

Pretul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5, cu garantie de 24 de luni asigurata de producator, este de 829 RON, cu TVA inclus.