bratara smart Reign de la Jaybird
Accesorii Telefoane Mobile,  Alte gadgeturi

Bratara smart Reign de la Jaybird

bratara smart Reign de la Jaybird

Cum tehnologia purtabila nu osteneste sa ne impresioneze, niciodata nu sunt prea putine accesorii smart pentru fitness, iar CES 2014 a pus la dispozitie scena perfecta pentru lansarile de accesorii inteligente. Daca anul acesta au venit cu lansari interesante Garmin si Polar, o noua companie – Jaybird a anuntat propria bratara smart – Reign. Reign de la Jaybird este o bratara inteligenta ce pune accent pe sanatatea ta si intuieste ce fel de activitate fizica faci.

Reign promite ca va monitoriza activitatea ta si orele de somn, separand anumite activitati fizice de activitatile sportive. O caracteristica interesanta este “Go-zone”, cand bratara va citi semnalele corpului tau, va sti cand corpul tau “doreste” sa faca miscare si iti va reaminti sa te apuci de sport. Bratara va analiza variatiile ritmului cardiac si desi tu vei crede ca esti pregatit sa faci sport, bratara va sti daca si corpul este de asemenea pregatit. Bratara te va monitoriza si te va avertiza cand esti lenes dar si cand esti gata sa iti epuizezi toata energia si sa iti fortezi corpul inutil.

bratara smart Reign de la Jaybird

Bratara smart pentru fitness Reign este compatibila cu sistemul iOS si va lucra foarte bine si cu dispozitivele ce ruleaza pe Android. Realizata din silicon, placuta la atingere, bratara este rezistenta la apa si se foloseste de Bluetooth pentru a se conecta la smartphone. Primii care au incercat-o spun ca este confortabila, flexibila si cu un design frumos, ce include un LED simplu pentru a comunica informatiile de baza.

Bineinteles ca bratara va face ceea ce fac si alte accesorii de fitness – va numara pasii, va estima caloriile arse, va masura distanta, dar mai important, Reign va intui cand mergi, cand fugi, cand inoti sau cand pedalezi la bicicleta. Toate detaliile privind cate calorii ai ars si de cat timp faci miscare vor fi transmise catre o aplicatie care iti prezinta informatia in detaliu.

De asemenea, Reign de la Jaybird va sti cand dormi si va sti sa iti calculeze de cate ore de odihna ai nevoie pentru activitatea ta din timpul zilei, analizand exact efortul depus de tine in ziua respectiva.

Bratara de fitness Reign de la Jaybird va costa aproximativ 200 USD si chiar daca pare scumpa la prima vedere, Reign rezolva cateva din problemele dispozitivelor purtabile de astazi. Jaybird anunta ca va lansa pe piata bratara de fitness Reign pana in vara lui 2014, asa ca asteptam cu nerabdare sa o incercam si sa ascultam parerile voastre!

bratara smart Reign de la Jaybird