Accesorii Telefoane Mobile,  Alte gadgeturi

CES 2014: Intel anunta o bratara smart!

Intel ceo 2

Anul acesta la CES 2014 in Las Vegas, stirile nu au contenit sa atraga atentia asupra tehnologiei purtabile. Deja ceasurile smart nu mai sunt o noutate, insa a venit vremea inelelor smart, a bratarilor inteligente, a castilor smart. Accesoriile devin mai mult decat simple accesorii, vin sa iti imbunatateasca viata cu date noi, sa iti rezolve probleme si sa te sustina in moduri in care nu te asteptai pana acum. 2014 este anul tehnologiilor inteligente purtabile!

“Simplicity makes tehnology desirable” spune Brian Krazanich, CEO Intel.
Intel stie ca tehnologia devine usor de purtat daca ajuta oamenii sa arate mai bine. Si atunci a venit la CES 2014 cu mai multe idei de tehnologie inteligenta purtabila – Intel lanseaza o brarata smart si casti inteligente. Bratara inteligenta va fi realizata in parteneriat cu retailerul de lux Barneys New York, Consiliul Designerilor de Moda din America (CFDA) si Opening Ceremony. Mai exact, Intel va lucra cu Open Ceremony la designul si dezvoltarea unei bratari inteligente, care apoi va fi pusa pe piata de retailerul Barneys New York.

Avand in vedere ca acesta va fi anul in care tehnologia inteligenta purtabila va incepe sa revolutioneze modul in care interactionam, Intel a gandit un parteneriat strategic de termen lung, impreuna cu CFDA. Intel si CFDA vor crea o comunitate pentru dezvoltatorii de tehnologie si designerii de moda care isi va indrepta toata atentia si forta catre dezvoltarea tehnologiei purtabile. In aceasta comunitate vor face parte dezvoltatorii de hardware si software cu care Intel a lucrat in ultimii 40 de ani si cei peste 400 de designeri, membri ai CFDA.

Bratara smart cu siguranta ne-a creat asteptari si ne-a ridicat multe intrebari… Dar reprezentantii Intel nu au dezvaluit multe detalii despre ce va putea face aceasta bratara inteligenta, cert este ca va fi un accesoriu elegant, care va arata ca o bratara creata de un designer de moda si nu de un inginer! Iar ca sa anticipam cateva din functiile pe care le-ar putea avea bratara inteligenta conceputa de Intel, la CES 2014, Brian Krazanich a prezentat un set de casti inteligente – Jarvis – si un prototip de smartwatch. Revenim in curand cu detalii!

Intel ceo