ATIV Book 9
Laptopuri

CES 2014: ATIV Book 9 Editia 2014 este notebook-ul cu cea mai mare autonomie

ATIV Book 9

De cand a inceput Samsung sa vanda PC-uri in urma cu cativa ani, am fost intotdeauna impresionat de design si de constructia de calitate a multor laptop-uri Samsung.

Iar prin noul Ativ Book 9 Editia 2014 de 15.6 inch prezentat la CES 2014, Samsung a venit cu un notebook ce are un design atragator si o experienta multimedia captivanta.

ATIV Book 9 este echipat cu un ecran de de 15.6 inch cu rezolutie Full HD, placa grafica Intel HD Graphics 4400, 8GB de memorie DDR3, spatiul de stocare poate fi configurat cu pana la 1TB prin adaugarea a doua hard disk-uri SSD iar sistemul de operare este Windows 8.

Fata de generatia anterioara ecranul notebook-ului Ativ Book 9, de 15,6 inch, ofera o luminozitate mai mare cu 20%, o rezolutie cu 125% si un unghi larg de vizualizare. In plus fata de display-ul imbunatatit, ATIV Book 9 Editia 2014 ofera o durata de viata a bateriei de 14 ore, pentru o experienta de o zi petrecuta pe calculator, fara a fi nevoie de un adaptor.

Tastatura ergonomica cu certificare UL de pe Ativ Book 9 ofera performante imbunatatite si un maxim de confort in timpul tastarii.

Samsung a inclus in ATIV Book 9 Editia 2014 cipul Wolfson DAC de inalta performanta care poate reda fisierele audio in 24bit/192kHz fara pierderi. Asta inseamna ca veti obtine un sunet la calitate de studio, atata timp cat sursa este fara pierderi.

O veste buna pentru audiofili este noul serviciu de muzica online lansat de Samsung numit Music Hub de unde se poate copia si asculta muzica la cea mai buna calitate.

Samsung nu a dezvaluit ce pret va avea ATIV Book 9 Editia 2014 dar noi stim ca vor fii cel putin doua configuratii cu procesor Intel Haswell: un model cu Core i5 si unul cu Core i7.