Telefoane Mobile

P5 Symbol primul smartphone cu stylus din portofoliu Allview

Allview a lansat astazi primul smartphone dual sim din gama P5 Symbol care este dotat cu un stylus. Stylus-ul din fibra de carbon se insereaza intr-un compartiment special prevazut in corpul telefonului.

Noul smartphone P5 Symbol este echipat cu un procesor Dual Core de 1,2GHz, are un ecran de 4,63 inch cu rezolutie 854×480 px, doua camere foto, conectivitate HDSPA+, conexiune Bluetooth, wi-fi direct,USB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Allview P5 Symbol vine cu o camera foto principala Omnivision de 5MP cu Led Flash care filmeaza HD si una frontala de 0,3 MP pentru convorbirile video.

„P5 Symbol se adreseaza in special celor care isi doresc un device deosebit, care sa-i surprinda mereu prin functiile sale ingenioase si sa le stimuleze creativitatea. In premiera pentru Allview, noul smartphone este dotat cu o tehnologie speciala de touchscreen care permite scrierea cu pen-ul si cu un stylus digital din fibra de carbon de inalta densitate, care reprezinta o inovatie in domeniu. Telefonul ofera o serie de functii si aplicatii prin care utilizatorii au posibilitatea sa-si exerseze talentul la desen, sa creeze videoclipuri sau imagini originale si sa compuna e-mailuri cu scris de mana sau prin comanda vocala”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

P5 Symbol recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms. Utilizatorii au la dispozitie aplicatiile Doodle pentru desenat, Picture Edit pentru editare foto si Movie Studio pentru a crea videoclipuri. Quick Search permite o cautare rapida direct din ecranul principal, Notepad ofera posibilitatea de a scrie notite chiar si in timpul unei convorbiri telefonice, iar cei care vor sa adauge o nota personala e-mailurilor au posibilitatea sa scrie si sa deseneze cu ajutorul stylus-ului.

P5 Symbol poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 699 lei.