galaxy s4 advance
Telefoane Mobile

Galaxy S4 Advance este acum disponibil in Franta

galaxy s4 advance

Gigantul Coreean Samsung a lansat in prima parte a anului unul dintre cele mai asteptate modele de smartphone, Galaxy S4. Avand un aspect similar predecesorului sau, Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 venea cu o multitudine de caracteristici noi si imbunatatiri hardware.

Din vara acestui an, Samsung a introdus in Coreea modelul Samsung Galaxy S4 Advance iar de luna trecuta a ajuns in sfarsit si in Europa.

Smartphone-ul Galaxy S4 Advance cu LTE-A vine cu un procesor mai puternic si mai rapid, Snapdragon 800 care este un Quad Core ce are o frecventa de 2.3 GHz fata de modelul de S4 I9505 care vine cu Snapdragon 600 ce ruleaza la 1,9 GHz , o viteza ce ajunge la 150 Mbps prin 4G LTE si un procesor grafic Adreno 330 (fata de 320 la S4 initial). Mai departe, specificatiile sunt aceleasi ca ale originalului S4 – camera 13 megapixeli, display 1080p Super AMOLED de 5 inch si 2 GB de RAM.

Daca detii deja un Galaxy S4 nu trebuie sa treci neaparat la modelul Galaxy S4 Advance, telefonul de la Samsung este in continuare unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu Android de pe piata si functioneaza perfect cu Snapdragon 600. Daca totusi te gandeai sa iti schimbi smartphone-ul, deja inferior lui S4, ai putea alege direct varianta Galaxy S4 Advance numai datorita conexiunii LTE (4G) mult mai rapida.Il asteptam si noi cat mai repede in magazinele de la noi.