Tablete

Revo R85 cea mai performanta tableta din portofoliu E-Boda

 

Revo R85

E-Boda lanseaza Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliu. Modelul Revo R85 vine cu un display IPS de 7.85”, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, procesor grafic Quad Core Mali400, memorie interna de 16 GB ce poate fi extinsa prin slotul microSD cu pana la 32 GB, memorie RAM de 1 GB si sistem de operare Android 4. Procesorul grafic Quad Core Mali400 face fata chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa. Procesorul grafic Quad Core Mali400 face fata chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa.

Sub Carcasa solida din aluminiu cu o grosime de numai 8.9 mm se ascunde un puternic procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, ce ofera rezultate remarcabile in benchmark-uri, obtinand un scor de 18.209 in AnTuTu.

Astfel, Revo R85 multumeste chiar si cei mai exigenti utilizatorii care vor putea naviga mai rapid prin meniul tabletei, intre tab-uri sau pe paginile web, asigurandu-le o experienta multi-tasking fluida. Mai mult, tableta permite rularea simultana a patru clipuri video la rezolutie maxima, fara sa se blocheze sau sacadeze.

„Orice roman ar trebui sa se poata bucura de avantajele tehnologiei. De aceea, am inceput reinnoirea gamei de tablete E-Boda cu modelele de 7 inch si 7.85 inch; ne-am propus sa oferim utilizatorilor romani aceleasi standarde tehnologice pe care le ofera marile branduri, la un pret accesibil tuturor,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „In acest moment, modelul Revo R85 este cea mai puternica tableta din portofoliul nostru, cu un excelent raport calitate-pret, acest lucru fiind confirmat si de testele de tip benchmark,” adauga Alexandru Dragoiu.

Performantele superioare ale tabletei Revo R85 o recomanda inclusiv pentru mediul de business. Dimensiunea ecranului de 7.85” reprezinta echilibrul perfect intre portabilitate si functionalitate. Tehnologia IPS ofera unghiuri largi de vizualizare pentru ca utilizatorii sa parcurga e-mailuri, documente, ziare, reviste sau carti electonice fara a-si forta privirea, manevrand in acelasi timp tableta cu comoditate. Prin intermediul aplicatiei Documents to Go preinstalate, utilizatorii pot deschide si edita documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi. Mai mult, functia Wi-Fi Display, ce utilizeaza tehnologia Miracast, permite conectarea tabletei la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda continutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosita inclusiv ca suport pentru prezentarile de business. Utilizatorii care intra frecvent in video conferinte pot tine legatura cu partenerii lor de afaceri prin intermediul aplicatiilor de tip VoIP precum Google Talk sau Skype, datorita camerei foto frontale.

Modelul Revo R85 mentine utilizatorii conectati in permanenta la Internet, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi, fie prin modemul USB 3G. Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigura o autonomie de pana la 7h de utilizare continua, pentru ca tableta sa faca fata cu brio unei zile de lucru intense.

Tableta Revo R85 este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. In plus, E-Boda vine cu o promotie de lansare: primii 100 de cumparatori care comanda tableta de pe site-ul www.e-boda.ro primesc gratuit o husa cu tastatura in valoare de 70 lei.