NikePlus Fuelband SE
Accesorii Telefoane Mobile

Nike+ FuelBand SE e noua bratara de fitness

NikePlus Fuelband SE

Recent, Nike a prezentat in New York cea mai noua bratara de fitness: bratara Nike+ FuelBand SE, o versiune mult imbunatatita a unei bratari deja foarte indragite – Nike+FuelBand .

Lansata in 2012, bratara Nike+FuelBand vine in 2014 cu un design nou, culoarea neagra a fost pastrata si la noul model insa acum e disponibila si pe culori vii de roz, galben si portocaliu.

Nike+FuelBand masoara toate activitatile, de la mersul pe jos pana la serviciu si pana la miscarile de dans din club. Purtata la incheietura bratara de fitness iti va masura toate activitatile zilnice, cumuland date si informatii prin diversi algoritmi legate de caloriile arse, numarul de pasi efectuati si multe altele. Acestea sunt date care vor oferi rezultate cat mai exacte despre miscarea zilnica a celui care o poarta, indiferent de sex, varsta sau greutate. Sistemul Nike+FuelBand SE vine si cu o imbunatatire importanta care asigura ca nu se va mai contoriza orice fel de miscare astfel incat nici rezultatele nu mai sunt ‘false’, supraevaluate.

Nike+FuelBand SE are integrat si un sistem de alerte care iti reaminteste sa faci putina miscare timp de cinci minute la fiecare ora de inactivitate. Aplicatia acestei bratari de fitness beneficiaza si de un sistem de grafice, iar prin intermediul serviciului ‘Win the hour’ Nike+FuelBand SE va determina daca ti-ai atins planul zilnic de miscare, incurajandu-te sa reiei activitatea fizica la fiecare ora.

Sistemul FuelRate determina printr-un sistem de leduri de la rosu la verde gradul de intensitate al miscarii, oferind, astfel, posibilitatea de a evalua in timp real modul in care iti atingi planul de miscare propus. Prin intermediul seviciului Groups, le poti arata rezultatele tale grupurilor de prieteni.

Desi are un design ergonomic, usor de purtat in orice context si rezistenta la apa, bratara Nike+FuelBand SE nu se muleaza pe incheietura, aspect care poate fi considerat un inconvenient de unii. Fata de modelul anterior, noua versiune a bratarii permite ca prin doua atingeri simple ale butonului de acces, ecranul sa iti afiseze ora locala.

Bratara Nike+FuelBand SE face parte din ecosistemul Nike+ care vine cu noi facilitati pentru fanii sai, pe care doreste sa ii motiveze si sa le inspire dorinta de a face mai multa miscare: Nike+Fuel Lab, o versiune superioara a popularului Nike+Accelerator, updateuri substantiale pentru aplicatia Nike+Running si lansarea aplicatiei Nike+Move. Aceste aplicatii sunt valabile numai in sistemul IOS, deci pe gadgeturile iPhone.

Cu aplicatia Nike+ Running de iPhone vei descoperi o experienta noua, personalizata si mult mai amuzanta datorita noi facilitati: Photo Sharing si Auto-Pause. Photo Sharing iti va face mult mai usoara distribuirea de imagini pe retelelor sociale, iar Auto-Pause va depista prin intermediul tehnologiei GPS cand te opresti din miscare si cand iti reiei activitatea.

Nike+ FuelBand SE se conecteaza la aplicatii prin Bluetooth 4.0, iar incarcarea bratarii de fitness se face in maximum o ora, printr-un sistem USB.

Bratara Nike+ FuelBand SE se va gasi initial spre vanzare in Franta, Germania, Marea Britanie, Japonia, SUA si in Canada, la un pret de 149$.