Accesorii Tablete

Logitech a lansat patru accesorii pentru iPad Air

Logitech pentru iPad Air

Logitech a lansat o gama de accesorii pentru noua tableta iPad Air. Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case ofera protectie impotriva cazaturilor, varsarilor si zgarieturilor accidentale.

Fiecare model este creat din materiale de foarte buna calitate, sunt ultra-subtiri si ultra usoare, completand astfel design-ul tabletei iPad Air. Tastaturile pentru tableta se conecteaza cu ajutorul tehnologiei Bluetooth si dispun de taste mari care fac ca experienta de tastare sa fie rapida si fluida. Husele Folio pot fi folosite ca stand, putand sa mentina tableta la un unghi potrivit pentru lectura, vizionare de film sau experimentare a jocurilor.

“Am fost foarte atenti la design-ul noilor produse. Trebuia ca acestea sa fie complementare esteticii noului iPad Air, mai subtire si mai usor,” a precizat Mike Culver, vice presedinte si manager general al departamentului Mobility in cadrul Logitech. “Culoarea si dimensiunile noului Ultrathin Keyboard Cover se imbina perfect cu marimea si culorile exterioare ale noului iPad, astfel ca asteptarile utilizatorilor de iPad de la accesoriile Logitech vor fi pe deplin indeplinite.”

Noul line-up include:

Logitech Fabricskin KBfolio Keyboard

Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech FabricSkin Keyboard Folio imbina look-uk stilat cu tehnologia inteligenta, protejand iPad-ul si oferindu-i o serie de noi functii fara a compromite design-ul ultra subtire. Disponibila intr-o varietate de culori, cea mai noua serie folio aduce un plus de clasa tastaturilor pentru iPad, in timp ce invelisul sau rezistent la apa ajuta la protejarea ecranului si a partii din spate a tabletei.

Tastatura cu Bluetooth este integrata invelisului interior al carcasei folio. Tastele de dimensiuni standard – ce includ shortcut-urile iOS – ofera confortul unei tastaturi traditionale. Sistemul nou SecureLock foloseste cleme cu o greutate si un profil redus, care prind ferm tableta si permit prinderea si despriderea facila a iPad-ului. O serie de magneti camuflati mentin tableta in doua pozitii convenabile pentru modurile de divertisment si de tastare. Tastatura poate fi incarcata prin micro-USB, iar durata de viata a bateriei sale este de pana la 3 luni. Logitech FabricSkin Keyboard Folio va fi disponibil la un pret recomandat de 149,99 Euro.

Logitech UltrathinKBCover Keyboard pentru iPad Air

Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad Air

Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover este perechea ideala pentru cea mai noua tableta Apple. Husa imbina calitatile celei mai bine vandute tastaturi pentru iPad si design-ul premiat al Logitech Ultrathin Keyboard Cover, intr-o varianta croita special pentru iPad Air. Aceasta include un invelis pentru ecran din aluminiu, pentru un plus de protectie, si o tastatura wireless.

Tastatura Bluetooth integrata are in spate decenii de expertiza in inginerie si cercetare, oferind o experienta de tastare rapida, fluida si confortabila, alaturi de sunetul familiar al tastelor conventionale si shortcut-urile iOS precum cut, copy si paste. O clema magnetica contribuie, alaturi de magnetii din rama iPad-ului, la atasarea ferma a tabletei, in timp ce un sant magnetic situat in spatele tastaturii tine tableta in pozitie verticala, la un unghi ideal pentru tastare si interactionarea cu ecranul tactil. Tastatura poate fi incarcata prin micro-USB, iar durata de viata a bateriei sale este de pana la 3 luni. Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Logitech UltrathinKBfolio Keyboard

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air imbina dimensiunile subtiri si greutatea redusa cu protectia sporita pentru iPad. Tastatura Bluetooth integrata dispune de taste de aceeasi dimensiune cu cele pentru computer, pentru o scriere rapida si fara erori. Un stand cu dual-view mentine iPad-ul in pozitie verticala pentru tastare, sau in pozitie orizontala pentru vizualizarea de continut, in timp ce sistemul SecureLock prinde ferm tableta fara a compromite design-ul ultra slim. Logitech Ultrathin Keyboard Folio va fi disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Folio Protective Case

Logitech Folio Protective Case pentru iPad Air

Pentru cei aflati doar in cautarea unei huse stilate, fara o tastatura integrata, Logitech a creat Folio Protective Case. Aceasta dispune de un invelis rezistent la apa, ce protejeaza tableta de lovituri, zgarieturi sau varsari accidentale de lichide.

Si acest model foloseste noul sistem SecureLock pentru prinderea iPad-ului. Husa folio are si rolul unui stand ajustabil care poate mentine tableta in mai multe pozitii, de la aproape orizontal, la complet vertical. Logitech Folio Protective Case va fi disponibil la un pret recomandat de 49,99 Euro.
Toate cele patru accesorii pentru iPad Air vor fi disponibile in Europa incepand cu luna noiembrie 2013.