Accesorii Telefoane Mobile,  Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Note 3 si Samsung GALAXY Gear au ajuns in Romania

La scurt timp dupa lansarea de la IFA 2013, Samsung a lansat  vineri in Romania, GALAXY Note 3, cel mai nou dispozitiv din familia Note, si noul smartwatch GALAXY Gear.

„Cele doua dispozitive Smart redeseneaza modalitatea in care interactionam cu continutul si le ofera utilizatorilor functii performante cand acestia sunt in miscare. GALAXY Note 3 aduce mai multa libertate de expresie in tot ceea inseamna munca si timp liber, iar GALAXY Gear completeaza experienta de utilizare oferind mai multa flexibilitate, stil si un design elegant,” a declarat Sorin Manea, seful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics Romania.

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inch, un procesor este subtire (8,3 mm), usor (168g), memorie interna de 32 sau 64 GB si are o baterie de 3.200 mAh. Echipat cu o camera foto principala de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor si cea mai mare memorie RAM din industrie, de 3GB, Samsung GALAXY Note 3.

Pe langa caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 este pus in valoare de un design premium. In plus, Samsung le ofera utilizatorilor oportunitatea de a-si personaliza dispozitivul prin intermediul carcaselor disponibile in zeci de culori.

Atat GALAXY Note 3 cat si noul smartwatch GALAXY Gear sunt disponibile din aceasta saptamana in magazinele partenere Samsung.

Galerie foto : GALAXY Note 3 si GALAXY Gear

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c-OuiwccM8U[/youtube]