Logitech
Periferice

Logitech lanseaza trei noi sisteme audio multimedia

Logitech

Logitech lanseaza trei noi sisteme audio multimedia: Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers si Logitech z50 Multimedia Speakers. Fiecare dintre cele trei modele dispune de un design modern si robust si ofera un sunet stereo de calitate, cu un set de functii individuale.

“Aceste noi sisteme audio sunt dispozitivele perfecte pentru cei ce doresc un sunet stereo in intreaga locuinta,” a precizat Camelia Barbalata, product manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova in cadrul Logitech. “Boxele au un design si culori moderne iar melodiile preferate dispun de o acustica deosebita.”

Disponibile in culorile alb si negru, Logitech z200 Multimedia Speakers ofera o putere de 10 wati, sunet bogat cu bas adanc. Doua drivere de 2.5 pentru fiecare satelit genereaza un sunet stereo balansat si o acustica clara pentru ca sunetul sa umple intreaga incapere. Vei putea folosi jack-ul de 3.5 mm si linia auxiliara pentru a reda continut audio de la mai multe dispozitive, precum o tableta sau un smartphone, sau poti folosi plug-in-ul dedicat pentru a conecta o pereche de casti. Controlul comenzilor audio este convenabil datorita integrarii butoanelor de control pe partea frontala a boxelor, iar nivelul bass-ului poate fi reglat in functie de preferinta, cu ajutorul rotitei situate pe laterala.

Cu o putere de 6 wati, Logitech z150 Multimedia Speakers ofera un sunet stereo de calitate care este indeajuns de puternic pentru ca auditia sa fie buna in toata casa. Controlul sistemului este convenabil, butoane de control fiind situate pe corpul solid, compact al sistemului. Logitech z150 Multimedia Speakers sunt disponibile in culorile negru si alb.

Logitech z50 Multimedia Speakers este un dispozitiv audio mic, atragator, care ofera un sunet puternic. Cu ai sai 10 wati, z50 este extraordinar de fortos pentru marimea sa. Dispune de un singur driver de 2,25 inch si un jack de 3,5 mm prin care se poate conecta la mai multe dispozitive. Logitech z50 Multimedia Speaker este disponibil in trei culori: portocaliu, gri si albastru.

Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers si Logitech z50 Multimedia Speakers vor fi disponbile in Europa din luna octombrie 2013 la un pret recomandat de 29,99 Euro, 19,99 Euro si respectiv 19,99 Euro.