Philips TV 60PFL8708S
Televizoare

Philips a lansat Elevation cel mai subtire televizor cu tehnologie Ambilight XL pe 4 laturi

Philips TV 60PFL8708S

TP Vision a lansat Elevation, cel mai subtire televizor Philips fabricat pana in prezent, cu diagonala de 152 cm (60’’) si tehnologie LED. Philips Elevation are o grosime a ecranului de numai 13,4 mm si integreaza toate aspectele inovatoare ale televizoarelor Philips: un design remarcabil, ultra-subtire, combinat cu o experienta Ambilight inedita, o aceeasi extraordinara calitate a imaginii ca la toate televizoarele Philips si cele mai noi caracteristici de interactiune Smart. Philips Elevation aduce inca doua surprize: tehnologie Amblight XL pe 4 laturi si integrarea acesteia cu sistemul de iluminare LED Philips Hue, care se sincronizeaza prin aplicatia pentru mobil „Ambilight+hue”. In plus, aceasta aplicatie permite sincornizarea becurilor LED Philips Hue cu orice model de televizor Philips fabricat din 2011 pana in prezent.

Designul ultra-elegant al modelului Philips Elevation se datoreaza utilizarii unor materiale de varf, precum aluminiu si sticla carora li se adauga tehnologia Ambilight XL pe 4 laturi, pentru a crea impresia unui televizor care pluteste intr-un halo de lumina de mari dimensiuni. Senzatia este la fel de intensa si atunci cand televizorul este plasat pe suportul sau transparent, si atunci cand este montat direct pe perete.

TP Vision imbunatateste constant tehnologia unica de iluminare Ambilight disponibila pe modelele de televizoare Philips. Inginerii de la TP Vision propun acum o noua tehnologie Ambilight, care proiecteaza o lumina ambientala mai mare, mai agreabila si mai calda pe toate laturile televizorului. Ambilight XL pe 4 laturi, disponibila pentru noul model Philips Elevation utilizeaza 94 de LED-uri puternice plasate central in spatele aparatului. Noua tehnologie extinde virtual dimensiunile ecranului, proiectand un halo de mari dimensiuni in jurul acestuia, in care culorile sunt corelate cu cele ale imaginilor care ruleaza pe ecran.

TP Vision a dezvoltat si o aplicatie speciala, „Ambilight+hue”, pentru dispozitivele ce ruleaza sub Android si iOS. Aplicatia integreaza efectele de iluminare inteligenta ale tehnologiei Ambilight cu becurile „inteligente” LED Philips Hue.

Philips Hue este un sistem de iluminat inteligent care poate fi controlat foarte usor prin intermediul unei aplicatii instalate pe o tableta sau pe un smartphone si care permite utilizatorilor sa regleze culoarea si intensitatea fluxului luminos, in functie de incapere si de ce nu, in functie de starea de spirit intr-un anume moment al zilei

Combinatia dintre cele doua sisteme (Ambilight si Philips Hue) extinde experienta de vizionare in intreaga incapere, oferind o imersiune in actiunea televizata mai intensa ca niciodata. Aceasta alaturare le permite posesorilor unui televizor Philips cu tehnologie Ambilight sa se bucure de o experienta de vizionare inedita in propriul lor camin. Conectarea Ambilight si Hue este extrem de simpla. Aplicatia Ambilight+hue dispune de o interfata grafica intuitiva, care ghideaza utilizatorii pas cu pas pe parcursul setarii. Aplicatia Ambilight+hue functioneaza pe orice model de televizor Philips cu Ambilight fabricat din 2011 pana in prezent. Aplicatia Ambilight+hue poate fi descarcata via Google Play si Apple App Store.

Philips Elevation ofera acces usor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livreaza cu o telecomanda speciala, cu un superb finisaj argintiu. Aceasta dispune si de o tastatura completa pentru introducerea textului si optiune de pointer, ceea ce simplifica navigarea prin oferta extinsa de servicii si aplicatii Philips Smart TV ce includ catch-up TV, video on demand, video-conferinta prin Skype si social media.

Toata lumea stocheaza numeroase fotografii si filme pe telefoanele mobile, tablete si calculatoare si multi isi doresc sa le poata viziona pe un ecran TV de mari dimensiuni. Din acest motiv, Philips Elevation dispune de Wi-Fi Miracast si SimplyShare, permitand utilizatorilor streaming de continut de pe dispozitivele mobile pe ecranul televizorului. In completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casa conectat prin DLNA. Nu in ultimul rand, aplicatia MyRemote permite utilizatorilor sa-si inregistreze programele preferate chiar daca nu sunt acasa.

Gratie procesorului Perfect Pixel HD, Philips Elevation ofera imagini fara scintilatii, de o claritate impecabila, cu contrast superior si culori vii. asigura o miscare uniforma si naturala a imaginii. In plus, tehnologia Micro Dimming Pro garanteaza un contrast superior al imaginii, prin modularea dinamica a iluminarii de fundal in functie de luminozitatea ambientala.

Noul televizor Philips Elevation va fi disponibil in Europa din trimestrul al treilea al acestui an.