samsung curved oled tv
Televizoare

Samsung a lansat in Correa de Sud TV-ul OLED cu ecran curbat de 55 inch

Samsung OLED

Prezentat pentru prima data anul acesta la CES sub forma de prototip, televizorul Samsung OLED de 55 inch cu ecran curbat a fost lansat recent in Coreea de Sud la un pret aproximativ de 13000 dolari.

Designul curbat al televizorului Samsung OLED este inspirat de o “Arena atemporala”, ecranul fiind plasat intr-un cadru de lux a carui forma curbata reflecta curbura unei arene, astfel ofera o experienta mai captivanta.

Totodata televizorul Samsung OLED cu ecran curbat este realizat din metale premium, care adauga o nota de eleganta si rafinament. Datorita ecranului curbat unghiul de vizualizare este mai bun oferind imagini impecabile din orice unghi privesti.

Pentru cei care nu au gusturi TV in comun, televizorul Samsung OLED cu ecran curbat vine cu functia multi-mview prin care utilizatorii vor putea sa se uite la doua emisiuni TV diferite pe acelasi ecran. Acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei 3D si a ochelarilor 3D care vin cu casti incorporate, care ofera si sunet separat.

La fel ca si gama actuala de Smart Tv-uri Samsung, televizorul Samsung OLED cu ecran curbat detine un port Evolution Kit care permite upgrade de CPU. Asteptam sa-l vedem lansat si pe meleagurile nostre!