Allview V1 Viper
Telefoane Mobile

Allview a lansat smartphone-ul V1 Viper cu procesor quad-core si un design ultra slim

V1 Viper

Allview a lansat astazi smartphone-ul dual sim V1 Viper. Noul model se face remarcat prin designul slim, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7.9 mm.

V1 Viper este echipat cu un display IPS OGS HD de 4,7” fiind protejat de Gorilla Glass si are o greutate de 124,9 grame.

Detaliile hardware sunt un procesor Quad Core de 1,2 GHZ, 1GB de memorie RAM, 4Gb spatiu de stocare intern, ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, care ofera o experienta mai fluida si mai rapida.

Asta inseamna timpi mai scazuti de reactie a aplicatiilor, optimizarea bateriei si multe alte îmbunatatiri, ca de exemplu optiunea de a accesa si crea widget-uri fara deblocarea ecranului.

”Am dorit sa venim pe piata din România cu un smartphone puternic, usor de manevrat si cu un design deosebit, care sa devina cea mai buna alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calitati si lansam astazi cel mai subtire telefon din gama Allview, care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android si care este dotat cu un procesor performant” , a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

V1 Viper este dotat cu o camera performanta OV8830 de 8MP cu functie de fotografiere continua si posibilitate de înregistrare Full HD. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi functia Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul. Camera de 8MP surprinde imagini panoramice atât pe orizontala cât si pe verticala. Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar castile cu un design inovator (incluse) asigura o redare la cea mai înalta fidelitate.

Pachetul de achizitionare va contine trei carcase ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Carcasele vin în 3 culori: alb piano, negru mat si albastru metal.

V1 Viper va fi disponibil la inceputul lunii iulie la pretul de 1300 lei (TVA inclus).