acer liquid s1
Telefoane Mobile

Acer intra pe piata phablet-urilor cu Acer Liquid S1

acer liquid s1

Acer intra in cursa smartphone-urilor cu ecrane mari, anuntand in cadrul Computex 2013, noul telefon Liqiud S1. Acer Liquid S1 ruleaza Android 4.2 si vine cu o noua interfata foarte putin modificata, numita Acer Float.

Acer Liquid S1 va avea un ecran HD de 5.7 inch, un procesor quad core MediaTek cu frecventa de 1.5 GHz si procesor graphic PowerVR SGX544. De asemenea, Liqiud S1 mai vine echipat cu 8 GB de stocare interna, memorie care poate fi extinsa prin slotul MicroSD, 1 GB de RAM si o baterie cu o capacitate de 2400 mAh.

Pe partea de fotografie Liqiud S1 ofera o camera de 8MP cu un obiectiv de 28 mm si poate face captura 1080p si o camera frontala de 2 MP cu o deschidere de 88 de grade.

Functiile Acer Liquid S1 sunt multiple incepand de la declansarea camerei foto cu ajutorul vocii si procesare audio DTS Studio Sound pana la vizualizarea si editarea unor formate de fisiere prin Cloud Docs. Liqiud S1 este un model accesibil, dar din pacate nu ofera conectivitate LTE, insa compenseaza printr-o configuratie Dual SIM .

Acer Liquid S1 va fi disponibil in doua culori, alb si negru, si va ajunge in Europa in cursul celui de-al treilea trimestru la un pret de 329 euro.

Compania Acer s-a inarmat sa iasa pe piata smartphone-urilor cu un telefon bun, dar va avea o lupta grea pe piata consumatorilor avand rivali greu de invins precum: Samsung, LG, Sony Xperia.

Sa speram ca va ajunge si in Romania cat de curand, iar pentru mai multe informatii reveniti oricand pe www.neweditionnews.ro