lg oled flexibil
Stiri

LG promite sa lanseze primul smartphone cu ecran OLED flexibil

lg oled flexibil

Desi LG a pierdut destul de mule vanzari in ultima perioada,compania si-a anuntat intentia de a lansa un smartphone care va starni interesul tuturor. Sud–coreenii de la Lg vor sa lanseaze telefonul cu ecran OLED flexibil care spera sa ii aduca din nou in topuri.

Smartphone-ul cu ecran OLED flexibil va fi lansat in ultimul trimestru al acestui an, asta insemnand undeva intre octombrie si decembrie, si se zvoneste ca va fi cel mai spectaculos de pe piata smartphone-urilor din prezent. Analisti considera ca-i va fi imposibil lui LG sa livreze telefonul cu ecran flexibil in ultimul trimestru al acestui an, in conditiile in care rivalii de la Samsung au avut o abordare superficiala in care au ales sa trateze conceptul de smartphone cu ecran flexibil.

Prototipuri de dispozitive mobile cu ecran flexibil au fost prezentate si de Samsung, fiind prima companie care a dezvoltat tehnologia Youm pentru ecrane flexibile, iar multi analisti se asteptau ca Samsung Galaxy S4 sa aibe un astfel de ecran, Sony si Nokia, numai ca nici una din aceste companii gigant nu a dorit sa se lanseze pe piata cu astfel de dispozitive. Intrebarea noastra este, de ce? Poate tehnologia nu este gata, daca tinem cont ca Samsung a lansat Galaxy S4 care este un multitelefon, iar cei de la Sony au lansat un smartphone certificate IP57 rezistent la apa.

Pretul si tarile unde va fi disponibil noul smartphone cu ecran OLED flexibil de la LG raman necunoscute. Asteptam cat mai curand sa aflam si alte detalii, iar utilizatorii impatimiti ai noilor tehnologii, probabil ca abia asteapta sa puna mana pe acest LG cu ecran flexibil.

Batalia pentru suprematie pe piata smartphone-rilor ramane una foarte stransa si nicio companie nu este dispusa sa faca rabat cand vine vorba de tehnologii noi.