Galaxy Note 8.0
Tablete

GALAXY Note 8.0 disponibil in magazinele din Romania

Galaxy Note 8.0

Samsung a anuntat astazi disponibilitatea pe piata din Romania a tabletei de 8 inch GALAXY Note 8.0 prezentata la Mobile World Congress 2013. GALAXY Note 8.0 reprezinta inceputul unei noi ere a tehnologiei inteligente Note, gata sa improspateze si in Romania segmentul tabletelor de dimensiuni medii, ale carei baze au fost puse de Samsung in 2010. Produsul este disponibil de la inceputul lunii mai in magazinele partenerilor Samsung Electronics Romania.

GALAXY Note 8.0 le ofera utilizatorilor solutii inovatoare, inclusiv optiuni multi-window – pentru impartirea ecranului portabil de 8 inch, acces la nenumarate aplicatii live, dar si o noua generatie S Pen. Galaxy Note 8.0 ofera acces la o suita de sabloane S Note si la alte instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea si partajarea documentelor. Numeroase servicii noi si de continut sunt deja instalate pe Galaxy Note 8.0 incluzand, pentru prima data pe tabletele Samsung, aplicatiile Flipboard si Awesome Note.

Subtire si suficient de compact pentru a insoti pe toti cei care au o viata activa, oferind totodata instrumente avansate de organizare, GALAXY Note 8.0 ofera functii performante, venind in sprijinul celor mai exigenti utilizatori. Conceput pentru a stoca si gestiona datele personale si profesionale in mod eficient, Galaxy Note 8.0 este un instrument de organizare perfect. Continutul poate fi introdus si actualizat pana la cele mai mici detalii cu ajutorul Samsung S Pen, care, printr-o simpla apasare, ofera acces la o serie de functii avansate ce pot recunoaste formule si forme.

GALAXY Note 8.0 este prevazut cu continut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicatia Awesome Note, introdusa pentru prima data pe tabletele Android odata cu lansarea Galaxy Note 8.0, si multiple modalitati de a lua notite, inclusiv Memo, Jurnal si liste Must-remember. Mai mult, aplicatia Flipboard le permite utilizatorilor sa acceseze stirile si noutatile din retele sociale intr-un format elegant si usor de folosit, oferind posibilitatea de a previzualiza articolele cu ajutorul functiei de hover a S Pen-ului.

Optimizat pentru a ajuta exprimarea creativa, Samsung S Pen a evoluat; inlaturarea S Pen-ului din dispozitiv va lansa automat o serie de functii utile, cum ar fi Pen Detection si Page Buddy, o caracteristica ce va activa intuitiv ecranul S Note modificat recent.

Noul S Pen poate fi folosit de utilizatori fara ca ecranul sa fie atins. Prin Air View, S Pen trebuie doar sa fie miscat de-asupra ecranului pentru vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor si a agendei din S Planner, nefiind necesara deschiderea fisierelor sau a aplicatiilor. S Pen Gesture permite editarea si decuparea usoara a imaginilor si a continutului, in timp ce Paper Artist si Photo Note ofera posibilitatea unei personalizari artistice a fotografiilor. Functia Reading Mode transforma GALAXY Note 8.0 in e-book reader, oferind utilizatorilor conditiile optime de lectura.

Multi-tasking-ul creativ adus de GALAXY Note 8.0 nu implica niciun efort din partea utilizatorilor, datorita functiei Dual View, care permite utilizarea unui ecran multi-functional. Impartirea display-ului prin intermediul Dual View permite o functionare optima a unor aplicatii diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului si editarea continutului.