Monitoare

Philips 298P4QJE are ecran UltraWide HD si rezolutie 2560 x 1080

Monitor Philips 298P4QJEB

Prezentat in premiera la CeBIT 2013, monitorul profesional Philips 298P4QJEB este disponibil in Romania. Noul Philips 298P4QJEB are un raport de imagine de 21:9 si funcția MultiView impune un nou standard de productivitate in mediul business.

Monitor Philips 298P4QJEB este dedicat profesionistilor care au nevoie de un mod de vizualizare de calitate pentru a contracara zilele lungi de munca, pline de aplicații bogate in detalii si sarcini din cele mai diverse. Ecranul UltraWide HD (UWHD) dispune de cea mai noua tehnologie de display AH-IPS, rezoluție HD 2560 x 1080. Unghiul de vizualizare de 178/178 le permite utilizatorilor sa vada imagini clare din orice unghi. Iar diagonala de 29 inchi si rama subțire de doar 2,5 mm ii ajuta pe profesionisti sa aiba mai mult spatiu ca niciodata pentru a rezolva mai multe sarcini concomitent.

In completare la diagonala mare a monitorului, funcția MultiView le permite utilizatorilor sa lucreze pe mai multe tipuri de conținut din surse diferite, in acelasi timp. Fie ca sunt profesionisti in domeniul financiar, fie grafic designeri ce lucreaza in programe precum CAM-CAD, multi-taskerii pot vedea conținutul de pe doua dispozitive pe ecran in acelasi timp. Nu este nevoie sa incarce biroul cu doua monitoare.

Pentru a usura oboseala de la birou, tehnologia Smart ErgoBase permite monitorului sa fie coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Baza aduna cablurile intr-un mod compact, reducand aglomeratia pe birou. Conectivitatea se ridica la asteptarile profesionistilor: noul monitor Philips este echipat cu o serie de interfețe, precum USB 3.0 pentru transfer rapid de date, HDMI si Dual Link DVI. In plus, Philips UltraWide 298P4QJEB dispune de tehnologia Display Port, cu care utilizatorii pot crea conexiuni de tip “daisy-chain”.

Monitorul Philips 298P4QJEB este disponibil in Romania la urmatoarele prețuri: 1860 Lei (fara TVA inclus) si 2299 Lei (cu TVA inclus).